Huis Tuin

Huis Tuin

Gebruiksaanwijzing voor de Magna Sweep

De Magna Sweep zwembad reinigingssysteem heeft nozzles ingebed in het zwembad vloer die direct zwaar afval naar een gebied . Draaien alle sproeiers in een zone in dezelfde richting duwt bladeren of vuil op de bodem van het zwembad in die richting met een vegende beweging als het vuil passeert elk mondstuk . De nozzles zijn verstelbaar voor tijd en snelheid van de exploitatie. Langdurig gebruik kunnen meer water te laten stromen in de waaier en uit het mondstuk voor meer kracht en betere cleaning.Things je nodig hebt
Stopwatch
Permanent marker
Toon meer instructies
aanpassen snelheid en tijd
1

Draai de pomp naar de positie "Uit" .

Place 2 de duidelijke deksel op de Magna Sweep afsluiter met de groef tegenover de inkeping op de afsluiterhuis . De groef boven het spuitmondstuk van de klep .
3

Draai het deksel rechtsom voor een snellere reinigingssysteem of tegen een langzamere minder krachtig reinigingssysteem . Stel elke klep in elke zone in het zwembad naar hetzelfde gebied .
4

Draai het zwembad pomp op uw aanpassingen te bekijken . Stel een stopwatch en tijd de kleppen hoe lang van een cyclus ze actief zijn te bepalen . Magna Sweep beveelt een cyclus van 30 tot 60 seconden . Verdere aanpassingen aan de snelheid en timing indien nodig .
5

Til de rand van de band klem op elke klep en trek het recht omhoog en van de klep .
Instellen Spray Richting
6

de Quikstop pauze controle op de top van een klep Pak en trek het recht omhoog in een verticale positie . De pauze control is het zwarte gedeelte op de top van een klep die horizontaal op de top .
7

Duw de kop van de klep voorzichtig naar beneden om zijn positie los .
8

Pak de nozzle en draai deze rechtsom totdat het wijst in de gewenste richting . Draai de Quikstop pauze bedieningsknop naar zijn oorspronkelijke horizontale positie .
9

Herhaal deze stappen om het mondstuk direct op elke klep binnen een zone te spuiten in dezelfde richting .


Hoe te verwijderen en herstellen Hot Tub Foam

Hot tubs zijn uitgerust met covers om vreemde voorwerpen zoals bladeren , takken , insecten , regen en sneeuw te voorkomen uit het water . Sommige van deze objecten kan het filter verstoppen of zelfs binnen in de jets . De dop is gemaakt van schuim en bedekt met vinyl . Covers zou bevatten ook hout - water afgesloten om gewicht toe te voegen , waardoor ze op hun plaats . Als uw hot tub te dekken d

Meer dan ooit