Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Zwembaden & Spas >> Content

Wat als het water in een Pool Overflows

? Als u een zwembad vaak gebruikt, zal het water altijd overloop . Dit betekent niet dat er iets mis is met het zwembad en is ook niet per se een groot probleem . Het is echter belangrijk om de voet te volgen waterniveau van uw zwembad om ervoor te zorgen het niet al te laag om gevaar voor die springen in het zwembad te voorkomen . Oorzaken

Er zijn tal van redenen voor het water in een zwembad te overstromen . Als het waterniveau te hoog is , zal het meer vatbaar voor overslaat vanwege spatten . Als mensen routinematig springen in het zwembad , in het bijzonder het uitvoeren van kanonskogels , is enige zwembad water gebonden te overstromen . Evenzo kan veel spatten , games en water gevechten leiden naar het zwembad zijn water te verliezen. Hoewel niet gebruikelijk , een zwembad zou ook overflow na een lange , zware regenval .
Gevolgen

De gevolgen van een overvolle zwembad zijn gering . De enige mogelijk ernstige consequentie is als het zwembad ligt direct naast uw huis en overstromingen de kelder door middel van de stichting . Bovendien , als je hout of andere mogelijk gladde oppervlakken rond het zwembad , plassen kan een risico van uitglijden voor die rond het zwembad te creëren . Anders is het probleem slechts een ongemak ; je moet het water toe te voegen aan het zwembad op een regelmatige basis. Langdurige spatten en overlopen, natuurlijk , zou kunnen verhogen van uw waterrekening als je merkt dat je het vullen van het zwembad vaak . Ook als u een zachte kanten zwembad op uw gras , de constante spatten van gechloreerde water kan leiden tot dode plekken op uw gazon .
Water Level
< p> Afhankelijk van het zwembad , is het belangrijk om het waterpeil hoog te houden . Typisch, je wilt het water een paar centimeter onder de bovenkant van het zwembad . Als u vindt dat mensen spatten en het veroorzaken regelmatig overstroomt , dat het acceptabel is om het waterpeil te verlagen een centimeter of twee , afhankelijk van de diepte van het zwembad . Vermijd het verlagen van het waterpeil te veel , echter, zoals te weinig water kan gevaarlijk zijn voor mensen duiken en springen in het zwembad zijn.
Overflow Drains

Sommige in de grond zwembaden zijn uitgerust met overloop riool waardoor het overtollige water weg in plaats van afvoer ophopen op uw terras of patio . Andere zwembaden zijn voorzien van goten dat laat het water weg tot een dieptepunt in uw tuin .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/swimming-pools-spas/1002097436.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.