Huis Tuin

Huis Tuin

Mijn Inbouw zwembad is Losing Water ; Wat zou het kunnen

? Als het waterpeil in uw in- grond zwembad daalt , is er een goede kans dat uw zwembad heeft een lek . Alle zwembaden zal water verliest door verdamping , maar als u merkt dat het waterpeil veel lager is dan normaal , is de kans groot dat er iets mis is . Hoewel je een zwembad specialist zou kunnen noemen , kun je zeker proberen en jezelf vinden het lek . Er zijn een paar plekken in het bijzonder die zich lenen voor lekken die je eerst moet onderzoeken . Druk - side Return Line Lek

Als uw zwembad lijkt te verliezen van water alleen indien de apparatuur is ingeschakeld , kan er een lek in de backwash of retourleiding zijn. Zet uw zwembad filter pomp en onderzoekt de buizen of leidingen van de backwash of afval lijn op lekkage . Kleine druppels kan snel omslaan in enorme , spuiten lekken . Vervang sanitair op de backwash of retourleiding die lekt .
Zuigzijde Lek

Als het zwembad lijkt te lekken alleen indien de apparatuur wordt uitgeschakeld , u kan een lek in de zuigzijde sanitair hebben . Terwijl de pomp is ingeschakeld, kan het vacuüm gecreëerd veroorzaken lucht te worden gezogen lekken , waardoor u deze zien . Controleer de pomp mand voor lucht opbouw . Kijk ook voor luchtbellen die uit de retourleidingen , evenals lucht in de filter tank. Proberen om eventuele lekkages te verhelpen door het vervangen van de leidingen , alsmede het plaatsen van een nieuwe O - ring op de pomp mand deksel .
Gebarsten Tegel

Als u een scheur in de tegel of vloer van uw zwembad , kan het water snel lekken. Het water uit in de grond zwembaden zullen doorgaans lekken recht naar beneden in het water tabel onder het zwembad , en u waarschijnlijk nooit zien zijn . Vacuüm uw zwembad om alle vuil te verwijderen , en gebruik een duikbril op de bodem van het zwembad te scannen op scheuren . Seal eventuele lekken met zwembad stopverf.
Skimmer

Een van de meest voorkomende lekken plaatsen van in de grond zwembaden is het gebied waar de plastic skimmer compartiment voldoet aan de betonnen muur van het zwembad . Controleer rond het gebied waar de kunststof voldoet aan de beton voor scheuren of chips . Als u een lek vermoedt , spuit een kleine hoeveelheid kleurstof in het water direct voor het gebied. Als de kleurstof wordt meegezogen in de muur , dan heb je het lek gevonden . Bedek het lek met een laagje zwembad stopverf.

Kunt u gebruik maken een staalborstel op Pool Tile

? Wire borstels kunnen de afwerking van tegels beschadigen , dus ze moeten niet worden gebruikt om schoon zwembad interieurs. Nylon borstels zijn een meer effectieve optie voor het verwijderen van vlekken en vuil , maar overmatige schrobben met schurende oppervlak tegel kan beschadigen . Volg de onderhouds- instructies van de tegelfabrikant om de levensduur van het interieur van uw zwembad te maxi

Meer dan ooit