Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Zwembaden & Spas >> Content

Hoe het Pool Gips Smooth

Een zwembad met een pleister liner is over het algemeen duurzamer dan een met een vinyl liner , bijvoorbeeld. Dit komt omdat in tegenstelling tot vinyl, zal gips niet rippen of scheur van een lek in uw zwembad pole maken . Echter, soms het gips liner van uw zwembad zou moeten worden gerepareerd . Als je een deuk moet repareren in uw gips , een van de belangrijkste onderdelen van het proces is om het gips glad te krijgen. Anders zou het verharden tot een punt die mogelijk kunnen kwetsen someone.Things je nodig hebt
Beitel
Hammer
Pleister mix
acryl bindmiddel
Water
Pool troffel
Spray fles
Toon meer instructies
1

Tap het water in uw zwembad totdat u toegang tot het gebied dat nieuwe pleister nodig heeft . kopen van 2

Plaats een beitel over het gebied van gips dat moet worden gerepareerd . Raakte de achterkant van de beitel met een hamer om losse stukken te verwijderen . Anders zal u niet in staat om het gips glad te krijgen .

Verder
3 beitelen om een klein gaatje in het gips te creëren . Hoek het gat naar buiten , zodat de nieuwe pleister kunnen binnen worden gladgestreken en stok beter.

Samen Voeg 4 gips mix , acryl binding en water . Meng met uw zwembad troffel totdat het is zo romig als pindakaas .
5

Vul een spuitfles met water en spuit de zijkant van uw zwembad dat je gebeiteld . De nieuwe pleister zal beter glad over een vochtige ondergrond.
6

Gebruik het zwembad troffel om het gips mix van toepassing op het gebied. Druk de pleister in de gebeitelde - out ruimte om lucht te verwijderen .

Place 7 de ene kant van de troffel tegen de harde gips en schraap het over de nieuwe pleister om het glad .
8

Laat het gips set gedurende 15 minuten. Herhaal het vloeiend maken . Duw harder aan de randen , zodat de nieuwe pleister perfect gladgestreken tegen de oude .
9

verder spuiten van de nieuwe pleister met uw spuiten terwijl je vullen van uw zwembad . Het gips geneest beter en blijft glad als het vochtig blijft .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/swimming-pools-spas/1002097406.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.