Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Zwembaden & Spas >> Content

Hoe de Deep End Graaf voor een zwembad

Een ingegraven zwembad kan een grote entertainment gebied voor familie en vrienden. Bouwen aan een ingegraven zwembad vereist het uitgraven van de grond voor te bereiden op het zwembad installatie . Uitgraven van het diepe gedeelte van het zwembad gaat om een ​​andere procedure van het uitgraven van de resterende zwembad , gevolg van de verandering in de diepte. Enige ervaring met het opgraven van apparatuur is gewenst bij de voorbereiding uit te graven van de diepe kant van uw pool.Things Je
Meetlint
Graaf
Laser niveau
Hammer
staken String nodig
Schop
Toon meer instructies
1

Trek de gewenste vorm en grootte van het zwembad met papier en een potlood . Gebruik ruitjespapier om goed te trekken van het zwembad op schaal. Kopen van 2

Spray verf de bodem naar de gewenste contouren van het zwembad te markeren. Hamer palen in de grond om de omtrek te kaderen. Bind een touwtje om elk van de inzet.

Graaf 3 het gebied binnen de inzet met een graafmachine graafmachine. Controleer de onderste laag van grond met een laser om te waarborgen de diepte ook . Verplaats de graafmachine om het gebied van het zwembad , bestemd voor het diepe.

Dig onderaan 4 tot een diepte van tussen de 8-9 meter lager dan het andere deel van het zwembad voor het diepe. Voeg een extra 3 meter tot deze diepte voor de vloer en fundering . Controleer de bodem met een laser-niveau om ervoor te zorgen is het zelfs .
5

Gebruik een schep om zelfs uit de zijkanten en onderkant van uw zwembad . Controleer of er een consistente overgang van de wanden van uw zwembad naar de bodem met een gebogen multiplex vorm .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/swimming-pools-spas/1002097248.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.