Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Zwembaden & Spas >> Content

Waarom wordt mijn Hot Tub Water Smell Like Vuile Sokken

? Hot tubs zijn een handige manier om te ontspannen en los te maken vermoeide spieren. Maar een vuile sok geur kan die ontspanning stoppen voordat het zelfs begint . Zoals zwembaden , hot tubs vereisen speciale onderhoud en chemicaliën om het water schoon en veilig te houden . Blijf op de hoogte van routine-onderhoud en het opsporen van de bron van een stank zodra de geur wordt opgemerkt. Schimmel

Een vuile sok geur in een warm bad kan worden veroorzaakt door schimmel in en rond de hot tub . Schimmel en meeldauw zijn soorten schimmels die groeien in warme, vochtige en vochtige omstandigheden . Ze kunnen een muffe , vieze geur die is erg sterk , vooral als de cover is pas sinds kort uit de hot tub . Laat uw hot tub volledig luchten voor maximaal 10 minuten nadat u het deksel te verwijderen . Als de geur aanhoudt, kunnen er schimmel rond de hot tub op grout , tegels , de muren of andere nabijgelegen gebieden . Deze moeten worden gereinigd met een bleekmiddel oplossing om de geur te verwijderen , maar het bleekmiddel moeten worden getest op een kleine , verborgen gebied van de hot tub op voorhand te garanderen dat het niet de afwerking of kleur beschadigen .
Bedek

meeste hot tub hoezen zijn gemaakt van schuim dat is bedekt met een vinyl of plastic materiaal. De vinyl en plastic zijn waterdicht , maar kleine scheuren of gaten in deze voering kan het schuim bloot binnen om vocht, waardoor schimmel problemen . Als de kap zelf is de bron van de vuile sok geur , zal het moeten worden vervangen .
Algen

Verschillende soorten algen kunnen hebben verschillende geuren , van muf en vies sokachtige naar rotte eieren of zwavel ruikt . Algen groeien in zwembaden en hot tubs , zelfs met de aanwezigheid van bepaalde chemische stoffen gebruikt om het water schoon te houden , zoals chloor . Zichtbare algen dienen gewassen off van de hot tub oppervlakken met een borstel spullen , en een algicide kan worden gebruikt om de algen te doden en te houden dat deze terugkeert .
Bacteriën
< p > Hot tub eigenaars die niet douchen voordat je in de hot tub kunnen bacteriën met zich meebrengen . Deze bacterie wordt meestal gedood door chemische stoffen in het water , maar een overmaat aan bacteriën kan gevangen in de lucht tussen het deksel en het wateroppervlak te worden. Deze bacterie kan een vuile sok geur uitstoten , dat zal verdwijnen zodra de deksel wordt verwijderd en de hot tub is toegestaan ​​om uit de lucht gedurende 10 tot 15 minuten vóór gebruik.
Broom

Hot tub bezitters kunnen kiezen tussen het gebruik van chloor en broom aan de hot tub te desinfecteren . Deze chemicaliën doden bacteriën en het voorkomen van schimmelgroei , maar broom kan een muffe geur die vergelijkbaar is met vuile sokken hebben .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/swimming-pools-spas/1002097235.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.