Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Zwembaden & Spas >> Content

Hoe maak je een Rolling Gate Met Wielen

Een rollende poort geeft u snel toegang tot uw tuin , oprit of tuin . In plaats van het trekken van de poort open of gesloten en schrapen van de bestrating of gras , je gewoon rolt de poort . Het stuk maakt gebruik van rollende wieltjes die fungeren als de wielen , waardoor het de rollende functie geeft . Bouwmarkten verkopen poorten van dit type , maar alleen verkopen standaard maten. Het maken van uw eigen poort geeft je controle over de grootte en het soort hout dat wordt gebruikt in de construction.Things je nodig hebt
Grondgraafmachine
Houten hek post
Beton mix
Plastic emmer
niveau Pagina 2 Wood planken , 36 - centimeter lang , 2 cm breed en 1 cm dik
18 houten planken , 2 - inch breed , 1 cm dik en 24 cm lang Electric drill < br > Hout schroeven, 2 -inch Pagina 2 rollende wielen Pagina 2 scharnieren
Toon meer instructies
1

Graaf een gat van ongeveer 18 - centimeter diep in de grond . Plaats een houten hek post in de grond . Water toe te voegen aan een plastic emmer en roer het betonmengsel . Voeg slechts een deel water per keer om de juiste consistentie te bereiken . Het beton moet glad en dik vergelijkbaar met pindakaas zijn. Kopen van 2

Beton storten in het gat aan de onderkant 4 centimeter . Houd het op de paal , het waarborgen dat deze in het gat zit gelijkmatig . Voeg meer concreet , het controleren van de vlakheid van de post om de paar centimeter . Blijven toevoegen beton tot aan de bovenkant van het gat bereikt en laat het een nacht drogen .

Schik 3 de stukken hout die de lay-out te maken voor het tuinhek . De langere stukken fungeren als drager , terwijl de kortere stukken creëren voor de poort . Plaats de 18 kortere stukken naast elkaar zonder onderbrekingen tussen het hout .
4

Plaats de twee langere stukken op de top van de kortere stukken hout . De stukken gelijkmatig zitten met de boven-en onderkant van het hek . Schroef zorgvuldig 2 -inch lange hout schroeven door de topstukken , ervoor te zorgen dat de schroeven op de stukken samen . Ruimte de schroeven uit elke 2 centimeter .
5

Draai het stuk hek ondersteboven en bevestig twee rollende wieltjes aan de onderkant . Houd de beugel aan de bovenkant van het zwenkwiel gelijk met het hout en boor vier schroeven door de beugel en naar de poort . Doe hetzelfde bij de andere kant van het hek .
6

Bevestig twee scharnieren aan de hout post , het plaatsen van een scharnier 2 centimeter vanaf de bovenkant en de tweede scharnier 2 centimeter van de bodem . Rol de poort naar de post en stel de scharnieren , zodat het metaal zit vlak tegen de zijkant van de poort. Gebruik hout schroeven op elke scharnier , bevestigen aan de roldeur .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/swimming-pools-spas/1002096870.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.