Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Self - Installeer een Inbouw zwembad

Een zwembad in de grond kan een droom die uitkomt voor een huiseigenaar . Samen met het toevoegen van waarde aan uw huis , kan een in de grond zwembad een plek om te verzamelen , te spelen en te ontspannen voor het hele gezin . Zelf installeren van uw zwembad in de grond kunt u een aanzienlijke hoeveelheid geld en kan worden bereikt door de aankoop van een zwembad kit. Terwijl ervaren DIYers comfortabel kan voelen het huren van een skid loader om het gat voor een kleiner zwembad zelf graven , te beginnen met een professioneel uitgegraven gat voor een groter zwembad . Wat je nodig hebt
Sleutels
Level
Schedule 40 PVC pijp
Sabotage
Beton en vierkante schop
Pool troffel
Kruiwagen
Shop vacuüm

Toon meer instructies
1

Installeer de geprefabriceerde wanden van het zwembad volgens de instructies van de fabrikant in het gebied dat is opgegraven . De muren zijn meestal geïnstalleerd met een sleutel met behulp van bouten en moeren die in de kit . Monteer en bevestig de muur beugels met bouten waar de panelen voldoen . De hardware voor de bretels lid worden van de panelen in elkaar , met de beugels uitbreiding achter de muur van het zwembad . Kopen van 2

Mix 6-7 meter van beton en installeren in een 6 - inch laag achter het zwembad muur aan de beugels te stellen en zorgen voor voettekst van het zwembad.

Sluit 3 het zwembad naar het zwembad pomp en inhammen met schema 40 PVC-buis , volgens de instructies van de fabrikant . U kunt ook besluiten om een ​​skimmer en automatische stofzuiger die ook verband met PVC pijp zal vereisen gebruiken . PVC pijp kunnen worden gekocht bij een lokale hardware winkel als het niet is opgenomen in de kit .
4

Smooth eventuele obstakels uit de bodem van het zwembad met een schop en de rang van de bodem van het zwembad aan de diepten aangegeven op instructies van het zwembad kit . Druk de grond glad met een stamper .
5

Spreid het een mix van vochtige portlandcement , zand en vermiculiet die dient als basis van het zwembad. De exacte verhoudingen van elk varieert afhankelijk van het klimaat en de grootte van het zwembad . Een concreet schop wordt gebruikt om het mengsel verspreiden naar nog 2 - inch laag . Gebruik een troffel om zelfs uit het beton en een zwembad niveau om ervoor te zorgen dat de vloer vlak is en glad .
6

Voeg de liner zodra de vloer is glad . De voering is gewoon verspreid in het zwembad om het zwembad ontwerp passen . Zodra de liner is op zijn plaats , druk de rand op de rand van het zwembad aan de rand van de liner te beveiligen . Plaats een zuigslang om alle lucht eruit te komen dat is opgesloten tussen de voering en de wand van het zwembad en de vloer - het vacuüm moet de liner omhoog te trekken om de structuur van het zwembad zonder plooien . Stop de vacuüm en aanpassingen als rimpels verschijnen .
7

Backfill , met behulp van een kruiwagen en schop , het gebied rond de nu bestaande zwembad . Eindig uw zwembad door het creëren van een loopbrug , dek of landschapsarchitectuur.

Hoe te Alkalinity verhogen zonder dat de pH in een Hot Tub

De alkaliteit in beide zwembaden en bubbelbaden is essentieel voor een goede water chemie. De alkaliteit in uw hot tub helpt bij het reguleren van de pH- metingen . Wanneer de alkaliteit te laag is, zal het ertoe leiden dat de pH-waarde in uw zwembad te fluctueren , dat je ervan weerhoudt een goede afweging tussen de pH. Als de alkaliteit balans wordt hersteld , de pH stabiel . Voordat u probeert

Meer dan ooit