Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Special Outdoor Projecten >> Content

Hoe maak je een rieten dak voor een Playhouse Make

Een rieten dak is een perfecte aanvulling op een rustieke stijl speelhuisje . Dit type dak maakt gebruik van natuurlijke materialen zoals lang stro , water riet , tarwe riet , vlas en grassen . Synthetische riet is beschikbaar voor aankoop als natuurlijke materialen zijn niet direct beschikbaar . Als een rieten dak correct is geïnstalleerd , wordt deze weerbestendig voor jaren. Gebruik een hoek van 45 graden voor de toonhoogte van de dakconstructie aan regen en sneeuw af te weren. Plaats het speelhuisje in een beschutte gebied sinds riet is beschadigd door overmatige wind.Things je nodig hebt
Gras
Mes
Twijn
haken ogen
Wire
Tang
Plamuurmes
Schaar
Toon meer instructies
1

uw rietdekken materiaal verzamelen door het snijden van 2 - meter lange grassen of riet met een scherp mes in de buurt van het maaiveld . Leg een stukje van 1/2-inch diameter touw op de grond en zet het gras op het touw . Wikkel het touw rond het gras om een bundel meet 24 centimeter over te maken. Niet de bundels stapelen terwijl ze vochtig . Bewaar ze zich op eind als je niet thatching meteen. Kopen van 2

Schroef oog haken in het dak dwarsbalken of het oppervlak elke 18 centimeter . Rijg een lange draad door het eerste oog en leg twee bundels op het dak te beginnen bij de bodem . Rijg de draad omhoog door de eerste bundel en dan door de volgende. Rijg het uiteinde door het tweede oog haak . Trek de draadeinden stevig samen om de rieten bundels samen smash . Draai de uiteinden van de draad samen met een tang en haal ze terug door het stro om ze te verbergen .
3

Voeg de volgende bundel en herhaal de draadinvoer . Bundels toevoegen over en steek de draden zodat alle ogen hebben twee draden in hen, behalve het einde oog haken . Leg het tweede viltlaag op het dak , zodat de halve lengte van de bundels overlapt de eerste laag . Werk aan beide zijden van het dak tot de Ridgeline wordt bereikt .
4

Leg de Ridgeline riet door het forceren van de lengte van riet in de helft. Het gebogen gebied wordt geplaatst over de top van de piek van het dak . De beide uiteinden van het riet ridgeline bundels aan elke zijde van het dak . Tik op de ongelijke uiteinden van het riet op zijn plaats met een grote flatscreen plamuurmes . Trim hardnekkige eindjes die uitsteken met een scherpe schaar .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1002096586.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.