Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Special Outdoor Projecten >> Content

Hoe werkt een wervelbeddroger Titel

? Fluid bed drogers zijn betrokken bij vele belangrijke industriële toepassingen , vooral in de farmaceutische productie . Een wervelbeddroger wezen een toepassing van gefluïdiseerd - bed -technologie , die algemeen wordt gebruikt in verbrandingsmotoren . In dit geval wordt het wervelbed gebruikt om geen bulkmateriaal branden maar in plaats drogen . Wervelbedden

Wanneer een fijn verdeelde vaste stof wordt geïntroduceerd om vloeistof -achtige vloeistof of gas onder de juiste omstandigheden , vormt het een mengsel dat veel eigenschappen van vloeistoffen heeft . Dit type mengsel wordt een gefluïdiseerd bed . In een wervelbeddroger , wordt het poedervormige materiaal geschud op een trilzeef die boven een inlaat , die lucht toevoert voor het droogproces .
Drogen

stroom warme of hete lucht in de droger door de luchtinlaat . Deeltjes van de bulk materie worden opgehangen in de turbulente stroom . Ze zijn dan fluïdiseren , wat betekent dat het mengsel van lucht en deeltjes begint te gedragen in toenemende mate als een homogene vloeistof. De warmte van de lucht bevordert verdamping , waardoor sneller drogen vaste stof . Om het grootste deel te voorkomen dat er verlaten van de droger met luchtafvoer , kan ontwerpen een taps toelopende uitlaat nemen om de luchtsnelheid te verminderen in de uitlaatpoort .
Eigenschappen

veel functies van het fluid bed droger afhankelijk van het ontwerp en de toepassing . Back - mix stroombedden behandelen materialen die fluïdiseerbare geworden na materialen op hun oppervlak verdampen . Doordat de vaste stoffen om heen en weer te mengen , ze te bewaren gedurende de wervelbed lagen uniforme voorwaarden . Daarentegen propstroming bedden gebruiken schotten om vaste stoffen te houden van het mengen in het horizontale vlak , waardoor voorwaarden uniform variëren. Andere ontwerpen nemen variaties op deze twee brede thema's .
Fluid Bed Processors

Fluid bed processors rekenen op hetzelfde principe werkt , maar ze kunnen worden gebruikt om te drogen, hydrateren , koel en aggregaatmaterialen . Een wervelbeddroger is eigenlijk slechts een subcategorie van een fluïde -bed-processor , een subcategorie van een gefluïdiseerd bed apparaat . Veel voedingsmiddelen, wasmiddelen , medicijnen en polymeren worden behandeld in fluid bed drogers of andere soorten processors .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1002096503.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.