Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een mislukte septic tank en vervangen Drain Field

Septic tanks en afvoer velden dienen als afval systemen voor woningen niet aangesloten op een gemeentelijk afvalwater bergingssysteem . Deze systemen maken het mogelijk het afval van het huis af te breken en de vloeistoffen weg veilig te genieten . Na verloop van tijd kunnen deze systemen falen en moeten worden vervangen . Het project kan duur zijn en vereist grondverzetmaterieel . De taak wordt niet vaak geprobeerd door doe-het - zelvers . Wat je nodig hebt
Graafmachine
4 - inch PVC pijp
Geperforeerde 4 - inch PVC pijp
steenslag
Rake
Building papier
Toon meer instructies

1

Zoek de falende septic tank en leeg veld . Het gebied kan worden gekenmerkt door ongezuiverd rioolwater op de oppervlakte van de grond. Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van het besmette gebied . Regelen om de inhoud van de septic tank gepompt in een vrachtwagen hebben en trok weg voor verwijdering . De pomp truck toegang tot de tank door een deksel boven de tank .

Graaf Pagina 2 de grond rond en boven de septic tank . Vind het probleem met de tank. Als de tank is ingestort , moet worden vervangen . Als de tank is intact , maar buizen zijn gebroken , vervang de leidingen en laat de tank op zijn plaats .

Locate 3 de gewenste locatie voor een nieuwe afvoer veld . Controleer de lokale bestemmingsplannen en bouwvoorschriften voor toegestane afvoer veld plaatsing . De velden hebben gewoonlijk te zijn ten minste 100 meter van putten of bronnen en 10 meter van onroerend goed lijnen .
4

Excavate loopgraven voor de afvoer veld . De lengte van de geul is afhankelijk van het aantal slaapkamers in de woning en de grond absorptiesnelheid , maar is vaak net zo lang als 300 meter en kan worden geconfigureerd als een geul of meerdere parallelle loopgraven. Elke geul is ongeveer 18 centimeter breed en 3 meter diep . Geulen graven om het veld drain
5

Plaats 6 centimeter van steenslag in de bodem van de loopgraven van het veld afvoer aan te sluiten op de afvoer van de septische tank . . Niveau van de rots in de geul met een tuinhark .
6

Place 4 - inch PVC pijp in de bodem van de sleuf . Gebruik stevige buis naar de septic tank te sluiten op de afvoer veld . Gebruik geperforeerde buis , ook wel drain tegel of pijp , binnen het veld drain naar de vloeistof laten weglopen . Sluit de leidingen aan elkaar , zonder lijm om de pasvorm te bevestigen . Gebruik PVC lijm aan de gewrichten te sluiten na het bevestigen van de pasvorm .
7

Voeg een 1 voet van steenslag over de geperforeerde regenpijp . Niveau op zijn plaats.
8

Plaats dakbedekking of gebouw papier over de top van de steenslag . Dit voorkomt dat de bodem van het wassen in de steenslag .
9

Backfill de geul met de bodem verwijderd tijdens de opgraving . Grafheuvel de grond boven het maaiveld te staan ​​voor de afwikkeling .

Hoe te installeren Keyhole straatstenen

Keyhole straatstenen krijgen hun naam aan de vorm van de straatsteen . Van bovenaf gezien , de straatstenen lijken op een sleutelgat , met een zeshoekige hoofd- lichaam en een rechthoekige uitbreiding hieronder . De straatstenen lock samen in een onderscheidend en aantrekkelijk patroon wanneer gelegd op een loopbrug of patio. Sleutelgat straatstenen installeren op dezelfde manier als normaal straa

Meer dan ooit