Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Special Outdoor Projecten >> Content

Pondless Waterval Onderhoud problemen

Het geluid van druppelend water kan een rustgevende sfeer voor elke achtertuin , dus een waterval is een ideale landschap functie als u wilt een ontspannen verblijf op uw eigendom te creëren . Als u zich zorgen maakt over de hoeveelheid onderhoud een waterval met een aangrenzende vijver nodig hebt, kan een pondless model een effectief alternatief. Echter, een pondless waterval is niet zonder eigen onderhoudsproblemen . Jezelf vertrouwd te maken met de meest voorkomende problemen kan ervoor zorgen dat uw waterval blijft schoon en veilig het hele jaar door . Water Loss

Na verloop van tijd zult u merken dat er minder water stroomt door je pondless waterval. Wat water kunnen verloren gaan om de natuurlijke spatten van de val , met groter watervallen meestal verliest meer water dan kortere. Echter, tijdens de hete zomermaanden , je waterval is ook mogelijk dat het water door verdamping . Aanzienlijke vochtverlies te voorkomen , voeg water toe tot uw waterval om de paar weken , vooral wanneer het warm weer is . U kunt ook een automatische watertoevoer klep toe te voegen aan je val , waardoor het water draagt ​​bij aan de herfst wanneer het niveau onder een bepaald punt, zodat je nooit zorgen te maken over het handmatig toevoegen van water .
Debris < br

> hotels met een stilstaand water functie zoals een vijver of fontein , kan vuil zich ophopen in je pondless waterval en problemen veroorzaken . In het bijzonder kan bladeren, gras , eikels en dennenappels een groot probleem omdat het water in een pondless functie cycli terug door het systeem en vuil dat het met zich meedraagt ​​kan de pomp verstoppen . Onderzoek uw waterval op een wekelijkse basis en verwijder alle zichtbare vuil dat een probleem zou kunnen veroorzaken . In de herfst wanneer de bladeren een lastiger probleem kan worden, kunt u een gesaldeerd dekking te kopen om te plaatsen over de waterval om vuil uit het water te houden .
Ice

Als u van plan om uw pondless waterval lopen in de winter , kan het water bevriezen en problemen veroorzaken voor het systeem. Wanneer ijs vormen , water kan worden uit het reservoir van uw waterval verwijderd of afgebogen buiten de grenzen van de functie . Om schade aan uw waterval en erf te voorkomen , verwijdert grote stukken ijs voordat ze een probleem veroorzaken . Echter, een scherp voorwerp te breken het ijs of u kunt liner de waterval van scheuren . Probeer in plaats daarvan een combinatie van warm water en ronde instrumenten, zoals een rubberen hamer , te breken het ijs.
Algen

Hoewel er minder kans op algen groeien in een pondless waterval dan een functie die stilstaand water bevat , kunt u af en toe een probleem ondervindt met de slijmerige , groene plantaardige organismen . De warme zomermaanden zijn bijzonder bevorderlijk voor algengroei . Als uw waterval onbehandeld blijft , kan het water groen en slijmerig draaien als de algen blijven groeien . Om algen te voorkomen bloeien, voeg een algaecide product aan uw waterval elke maand . Als u zich zorgen over chloor schaden nabijgelegen flora en fauna zijn , kies dan een chloorvrij algaecide of een product dat enzymen en nuttige bacteriën om algengroei te controleren gebruikt .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1002096364.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.