Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Special Outdoor Projecten >> Content

Wat zijn standaard afmetingen Mailboxen Met een bronskleur

? Een residentiële mailbox serveert een functioneel doel , maar het voegt ook visueel belang en biedt decoratieve beteugelen beroep . Mailboxen komen in een verscheidenheid van kleuren en materialen , waaronder staal bedekt met metallic brons verf. Als u ervoor kiest om een bronzen mailbox installeren in uw huis , kiezen voor een standaard formaat dat is ontworpen om de standaard mailbox berichten tegemoet . Geassembleerde Metingen

Kies een standaard formaat brons mailbox , volgens zijn gemonteerd metingen , om ervoor te zorgen dat het de maat je nodig hebt . De metingen van de mailbox verpakkingen en kartonnen behuizing niet nauwkeurig de grootte van een samengestelde brons mailbox. Volgens The Home Depot , een standaard Gibraltar bronzen mailbox heeft een diepte van 19,96 centimeter , een hoogte van 8,77 inch en een breedte van 6.83 inch. Standaard Solar Group Elite bronzen mailbox Ace Hardware meet 19 cm in de diepte , 8,75 cm hoog en 6,75 cm in de breedte .
Inkomende post Opening

Evalueer de standaard inkomende post opening voordat je een bronzen mailbox schaffen. Standaard brievenbussen voldoen ( USPS ) goedgekeurd minimumgewicht de United States Postal Service 's . The Home Depot stelt dat een standaard brons mailbox opening is 19 cm lang , 7,5 cm in hoogte en 5,9 cm in de breedte . Inkomende mail opening metingen zijn belangrijk omdat ze bepalen de maximale perceel en grootte van de verpakking die past in uw mailbox .
Bouw en Kleur

Kies voor een gegalvaniseerd stalen brievenbus geschilderd met een bronzen , duurzame weerbestendige verf. Brons metaal is zwaar , duur en oxideert bij slecht weer , dus brons brievenbussen zijn meestal gemaakt van staal bedekt met een langdurige exterieur verf . Een standaard stalen brievenbus , bedekt met weerbestendig brons verf, is stevig en roest -proof . Vermijd het schilderen van een stalen brievenbus met bronzen verf jezelf, want fabrikanten maken gebruik van hoge - drukapparatuur en afdichting procedures dat staal te beschermen tegen barre outdoor elementen .
Montage

Installeer een standaard mailbox plaatsen of montage in de grond voordat je een bronzen mailbox installeren. Standard mailbox berichten voldoen hoogte-eisen , vastgesteld door de Posterijen . USPS vereist de onderkant van de mailbox om 3 1/2 tot 4 meter boven het wegdek . Deze verticale hoogte maakt mail vrachtwagens om e-mail snel en efficiënt leveren aan bewoners. Kies een houten of massief metalen post en zet het goed in de grond , volgens de installatie-instructies . Bevestig uw standaard brons mailbox om de post met gegalvaniseerd staal hardware die is meegeleverd met uw mailbox aankoop. Vermijd installatie van de post en de brievenbus in een gebied waar de grond is geërodeerd of op een steile helling .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1002096324.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.