Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Special Outdoor Projecten >> Content

Hoe maak je een Trellis Muur maken voor een Confederate Jasmine Evergreen Vine

Tuinders kunnen latwerk muren bedekt met verbonden jasmijn ( Trachelospermum jasminoides ) op verschillende manieren te gebruiken . De met wijnranken begroeide muren werken goed in accentueren loopbruggen , toegangswegen of het toevoegen van privacy portieken . Maak de latwerk muur met behulp van een vel vinyl of druk behandeld hout latwerk materiaal. Selecteer een mand - weefpatroon , zodat de wijnstok heeft ondersteuning . Wat je nodig hebt
Meetlint
spuitlak
Herbicide
Schop
Hard rake
Organisch materiaal
Berichten
Trellis vel
Marker
Snel - vaststelling van concrete
Level
drill
1/4-inch boor
1/4-inch-by-1 1/4-inch schroeven
Toon meer instructies < br >
1

Bereid de ruimte voor het latwerk muur en verbonden jasmijn een week voor de installatie . Een bed dat 3 tot 4 meter breed en 2 meter langer dan de lengte van het traliewerk . Laat ruimte voor de groei van planten . Meet het bed met behulp van een meetlint en markeer het gebied omtrek met verf.

Dood Pagina 2 vegetatie in het bed met behulp van een herbicide , na instructies van het product . Verwijder de dode vegetatie met behulp van een schop en harde hark . Met een 6 -inch laag van organisch materiaal wijziging van de bodem , zoals verbonden jasmijn verkiest rijke sites. Zet de bodem met behulp van de rake .

Ondersteuning 3 de tralies vel met behulp van 4 - door - 4 - inch berichten die zijn 10 meter hoog . Gebruik maken van twee berichten aan elk uiteinde als het latwerk muur is 6 meter breed of korter . Gebruik een extra centrum post voor ondersteuning als het latwerk muur is 8 meter breed .
4

Meet en markeer de onderkant van de paal 2 meter van het einde . Markeren de hoeken van het latwerk blad voor de schroefgaten . Plaats de cijfers 1 cm van de onderkant of de bovenkant en zijkanten .
5

situeren de posten in het bed , zodat het lijnen tot aan de rand van het latwerk vel . Graaf een 2 - meter gat voor elke post . Plaats een bericht in het gat , zorg ervoor dat het dezelfde diepte als de 2 meter markering op de post . Toevoegen of verwijderen van meer grond indien nodig.
6

Mix quick -setting beton , volgens de aanwijzingen van de fabrikant . Gebruik £ 10 voor elke post . Giet het beton in het gat en vul de rest van het gat met grond . Controleer de berichten met behulp van een level en zo nodig aan te passen . Laat het beton te drogen, na aanwijzingen op de verpakking .
7

Boor een schroefgat op elke gemarkeerde hoek op het latwerk met een 1/4-inch boor . Houd het latwerk vel tegen de bovenkant van de paal . Lijn de randen van het latwerk vel gelijkmatig naar de post . Houd het latwerk vel tegen de paal, beroep doet de hulp van een andere persoon indien nodig. Schroef een 1/4-inch schroef die is 1 1/4 inch lang in elke hoek gat en in de post , samen het veiligstellen van de twee .
8

Graaf een gat dat zo diep als de verbonden jasmine's kluit . Controleer voor root verpakking voor het planten en uit elkaar trekken van de wortels je handen te gebruiken indien nodig. Plaats de plant in het gat en bedekken met grond . Space planten 12 cm van elk uiteinde van het latwerk muur en dan 18 centimeter uit elkaar . Water het gebied na het planten van de plant wortels verzadigen .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1002096148.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.