Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Special Outdoor Projecten >> Content

Zelfgemaakte Grill met een Firebox

Voor het dweilen of niet te dweilen ? Dat is de vraag van barbecueën liefhebbers. Dweilen , of bedruipen voedsel tijdens het koken op de grill , houdt het uitdroogt in de aanwezigheid van warmte . Zelfgemaakte grills kan verdubbelen als barbecues met de toevoeging van een haard , zodat u langzaam vlees te koken in ware barbecue mode . Grillen vs Barbecuen

Hoewel grillen en barbecuen worden vaak gebruikt als verwisselbare termen , ze hebben discrete verschillen . Grillen hoge temperaturen gebruikt om vlees dat direct boven de hittebron koken. Barbecueën toepassingen roken om voedsel te koken bij lagere temperaturen, en voor langere tijden . In sommige roker grills , is een vuurhaard ontworpen als een aparte kamer van de grillen gebied . Rook reist door een opening van de vuurhaard aan de grillen kamer , waar het een indirecte warmtebron voor slow cooking
Grillen Pit

Bij het braden van een grote maaltijd . - - bijvoorbeeld een varken of zijkant van rundvlees - een zelfgemaakte grillen put kan worden opgegraven in de grond met een aangrenzende , kleinere kuil gegraven voor de vuurhaard . Het graven van een ondiepe geul tussen de twee kuilen biedt de opening waardoor de rook reist van de vuurhaard put aan de grillen put. Houtsnippers bieden de brandstof voor de haard , en een grillen rooster wordt gelegd op de top van een open metalen frame zodat de rook kan circuleren rond het vlees , zelfs voor het koken .
Concrete Block Grill < br >

MotherEarthNews.com gebruikt hetzelfde principe als een in de grond grill kuil voor haar fundamentele ontwerp van een bovengrondse betonnen blok roker grill . De aanbeveling is om een firebrick liner gebruiken in de betonblokken voor een betere warmtegeleiding en duurzaamheid in de tijd . PopularMechanics.com biedt een meer uitdagende ontwerp voor een driedelig zelfgemaakte grill , die een vuurhaard , een kook /rookkamer en een metalen frame bevat . Het ontwerp vereist de vorming van plaatwerk in een vat en samen te lassen . Het vat is bekleed met vuurvaste stenen aan de onderkant van de trommel te voorkomen van verbranding voortijdig .
Wood

Voorbereiden en het gebruik van hout als uw barbecue brandstof bron is een belangrijk onderdeel voor een succesvolle en lekker roken . Keuzes van houtsoorten variëren afhankelijk van individuele voorkeur en omvatten appel, kers , hickory en mesquite . Ongeacht het hout dat u gebruikt, moet chips worden geweekt in water voordat u ze gebruikt . Dit zorgt ervoor dat ze smeulen langzaam op een lager vuur en rook te creëren , in plaats van te snel verteerd door brand in een hogere warmte . Zelfgemaakte grills met aparte vuurhaard kamers kun je blijven toevoegen meer brandstof zonder het blootleggen van de ovenruimte , die koken rook verspilt .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1002096133.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.