Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een BBQ Luifel maken

Die een BBQ gebied beschermt de kok en de gasten van de harde stralen van de zon. Het staat ook voor het grillen in de regen . U kunt zelfs een barbecue in het donker als je lampen hangen aan de luifel. BBQ luifels breiden de kok uit seizoen voor meer dan alleen de zomer . Ze moeten ook kan worden verwijderd om beschadiging tijdens stormachtige weather.Things voorkomen dat je nodig hebt
Meetlint
Heavy - duty
Naaimachine
Zware draad
metalen ringetjes
Grommet punch
Krijt
6 -by - 6 houten palen
Grondgraafmachine
Raad
Gravel
lag bouten
Concrete
Waterpas
Eye houtdraadbouten
D-sluitingen
Snap haken
Korte Ketens
Toon meer instructies
1

de BBQ gebied Meet en koop een stuk van zware stof die 4 cm breder en langer dan de metingen. De stof op te slaan zal het doek voor u snijden. Zoom de materiaal op een naaimachine of met de hand met zware draad . Snap een metalen tule in elke hoek met een tule punch. Kopen van 2

Strek een meetlint over het midden van het doek en voeg 12 centimeter aan deze meting . Verdeel de meting in de helft en markeer het midden . Markeer het geprojecteerde bevestigingspunt op de dakrand met krijt . Meet over het midden van het gebied , direct tegenover het dak bevestigingspunt en markeer de grond voor de eerste post . Mark nog twee paalgaten , tegenover elkaar , voor de andere hoeken .

Meet
3 van de hoogte van de dakrand . De langste post zal deze lange plus 5 meter zijn. De andere posten moet korter zijn , ongeveer 5 of 6 meter plus 5 meter meer . Gebruik 6 -by - 6 behandeld hout berichten. Dig 16 -by - 16 inch gaten tot een diepte van 5 meter met een post gat graver op de markeringen op de grond . Met het einde van een houten plank aan te stampen de grond in de bodem van elke hole .
4

Vul de bodem van het gat met 4 centimeter van grind . Schroef vier grote vertraging bouten in elke post 6 centimeter van de ene kant . Plaats elke post in een gat met de vertraging bouten . De langste bericht gaat in het gat direct tegenover de dakrand .
5

Meng een partij van beton , volgens de aanwijzingen op de verpakking . Houd een bericht rechtop en gebruik een waterpas om te controleren of het recht. Beton storten in het gat rond elk bericht . Laat het beton uitharden gedurende 48 uur.
6

Markeer het bevestigingspunt op de langste post naar het matchpoint op de dakrand . Markeer de bevestigingspunten op de twee kortere berichten. Line deze posten met elkaar , die korter is dan het punt zal zijn op het huis dakrand . Zorg ervoor dat alle bevestigingspunten geconfronteerd met het centrum van het gebied .
7

Schroef gaten lag schroef in elk bericht en de dakrand . Bevestig D - sluitingen aan elke hoek van het weefsel dan rijg de ketenen door de grommets . Gebruik een karabijnhaak om de stof hechten aan de berichten. Als uitbreiding is nodig om de posten bereiken , gebruiken een stukje ketting . Er mag slechts een paar rimpels in de voortent een keer de spanning goed is afgesteld .

Hoe u uw eigen Luifel & Save

Niet alleen zal een luifel zorgen voor schaduw op uw veranda of terras , het zal ook de temperatuur in dat gebied te verlagen door een paar graden op bijzonder warme dagen . Helaas kan luifels duur zijn . Om geld te besparen , kunt u uw eigen tent op te bouwen met behulp van goedkope items die u kunt vinden op ambachtelijke winkels en bouwmarkten . Naast het feit dat goedkoper is , het bouwen van

Meer dan ooit