Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Special Outdoor Projecten >> Content

Hoe maak je een Carport Plafond meesturen

In zijn meest elementaire vorm , een carport is een eenvoudige structuur die bestaat uit een dak en een reeks van verticale palen om het te houden op zijn plaats . Maar dit betekent niet dat een carport een decoratief element op uw huis ook niet kunnen zijn. Een manier om een carport geven een minder industriële of meer afgewerkte look is door bijvoeging van de onderzijde van het dak ondersteunt met een afgewerkt plafond , zoals een gemaakt van houten latten. Dit biedt ook een kans om isolatie toe te voegen , die de carport comfortabeler zal maken en uw voertuig te beschermen tegen de hitte van de zon. Wat je
Meetlint
Ladder
Buiten houten latten
Verstekzaag
mijter doos
Hammer
2 -inch nagels, verzinkt
Batt isolatierollen < br nodig > Universeel mes
Toon meer instructies
1

uw auto uit te gaan van onder uw carport en het opzetten van een ladder in de ruimte . Meet de afstand tussen de plafondbalken of spanten die het dak van uw carport te ondersteunen met behulp van een meetlint . Kopen van 2

Snijd houten latten om lengtes die loopt van het centrum van een dwarsbalk of truss naar het centrum van een ander, het gebruik van een verstekzaag en verstekbak tot 90 graden bezuinigen .

Klim 3 de ladder en spijker de eerste lamel om de plafondbalk of dakspant met een hamer en 2 - inch gegalvaniseerd nagel. Hamer in een extra nagel bij elke truss of draagbalk de lat passeert loodrecht , waaronder een laatste nagel waar het einde van de lamel aan een truss of balk .
4

Herhaal stap 3 om extra latten toe te voegen aan de plafond . Variëren hun lengte of afwisselende kleuren en afwerkingen aan het plafond ontwerp dat u wilt creëren.
5

Open een rol batt isolatie . Snijd de isolatie in secties met een mes en steek ze in de ruimte tussen het plafond latten en de carport dak , in de kanalen die door de plafondbalken of dakspanten .

Doorgaan 6 te snijden en voeg isolatie als je meer houten latten bevestigen aan de carport plafond . Beëindig het plafond door spijkeren de onderlat op zijn plaats .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1002020017.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.