Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Special Outdoor Projecten >> Content

Hoe te vervangen Carport Luifel Berichten

Een carport met een luifel houdt sneeuw en regen van je auto terwijl ook afschermt tegen de zon. Carports zijn veel eenvoudiger structuren dan afgesloten garages . Echter, ze nog steeds nodig reparaties als ze beschadigd tijdens extreme weersomstandigheden, of slaan tijdens het rijden in of buiten de carport . Carport luifel berichten zijn vervangbaar , ongeacht of ze zijn gemaakt van metaal, hout of kunststof . Echter , moet u een identiek bericht kopen om het beschadigde exemplaar aan de noodzaak van verdere aanpassingen aan uw carport te voorkomen vervangen. Wat je
Meetlint
ladder nodig
2 - door - 4 hout
cirkelzaag
Twee schragen
veiligheidsbril
Vier grote zandzakken
Dopsleutelset met chauffeur
schroevendraaier
Hammer Electric breekhamer
Replacement bericht
Cement mix
Water
Kruiwagen
Troffel
Toon meer instructies
bracing de luifel
1

Meet de hoogte van de structurele kader van uw carport luifel in de buurt van de post die u wilt vervangen . Meet vanaf de onderkant van het frame om het oppervlak van de oprit hieronder , zelfs indien dit niet dezelfde als de lengte van de paal zelf .
2

Leg twee 2 - door - 4s in een paar van schragen en snijd ze aan de lengte die u gemeten met een cirkelzaag.
3

Brace de luifel door het plaatsen van elk 2 - door - 4 van onderen , zodat het direct onder de carport luifel 's dak frame. Plaats een 2 - door - 4 aan elke kant van de post die u wilt vervangen , waardoor je enkele meters van de afstand tot het werk.
4

Plaats twee zandzakken tegen de bredere zijden van elke 2 - door - 4 naar zijn basis brace . Onderzoek de beugels van een afstand om ervoor te zorgen dat ze redelijk gemakkelijk .
Verwijderen Wens
5

Onderzoek de basis van de beschadigde carport post waar het aan het is bevestigd grond. Verwijder alle schroeven met een schroevendraaier , of verwijder bouten en moeren met een socket driver . Stel de verwijderde hardware opzij .
6

Chip weg cement met een breekhamer als de carport luifel bericht is geplaatst in een betonnen fundering . Verwijder slechts zoveel cement als je nodig hebt om de post los .
7

Plaats uw ladder in de buurt van de beschadigde post en klim naar het punt waar de post aan het frame van de luifel te onderzoeken. Verwijder de schroeven , bouten of moeren met het juiste gereedschap. Trek nagels met een klauw tand hamer als de carport heeft een houten frame.

Houd
8 de post in plaats als het loskomt. Hebben iemand op de grond wegvoeren voordat je naar beneden van de ladder komen .
Bericht Replacement
9

Verwijder alle overgebleven cement in de stichting van de voortent bericht , indien het werd gecementeerd in de grond . Schakel het gat met de hand , zodat er meer dan genoeg ruimte om een ​​nieuw bericht plaatst .
10

Keer de procedure voor het verwijderen van de carport luifel bericht door eerst bevestigen aan de voortent frame. Gebruik nieuwe spijkers of plaats de schroeven, moeren en bouten hebt verwijderd , als ze in goede staat .
11

Meng genoeg cement om het gat dat je door het combineren van cement mix en water in hebt gewist vullen een metalen kruiwagen met behulp van een troffel . Plaats de basis van de nieuwe functie in het gat en vullen de ruimte rond het met cement met de troffel . Wacht tot het cement volledig drogen voordat u verder gaat .
12

Bevestig de nieuwe post aan de grond met schroeven of bouten , als het niet is gecementeerd . Pak de vervangende post en zet zachte druk op om ervoor te zorgen dat het wordt verankerd aan de grond en de luifel frame boven .
13

Verwijder de zandzakken en 2 - door - 4 steunbeugels . < Br
>

From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1002019943.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.