Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Special Outdoor Projecten >> Content

Hoe maak je een miniatuur wip maken

Regelmatig wippen beginnen bij 10 meter in lengte en kan gaan tot meer dan het dubbele van die lengte of meer . Soms is een full-length wip zal niet werken voor uw behoeften. In dit geval kan een miniatuur wip de perfecte oplossing . Als uw tuin is niet al te ruim of te klein en draagbaar speeltoestellen voor kinderen , een mini - wip is een optie . Wat je nodig hebt
Boor Goedkope 4 stukken hout , 1 1/2-by-2 1/2-inches , 20 centimeter in lengte
1 stuk hout , 1 1/2-by- 3 1/2-inches , 13 1/2 cm in lengte
Potlood 4 verzinkte slotbouten , 1/2-inch-by-6-inches
1 gebruikte autoband , binnen diameter van het gat rond de 14 - inches
2 stuks van sloophout groter dan de interne diameter van de band
Saw
Zakken van beton te vullen 2/3 van een standaard-gerangschikte kruiwagen
kruiwagen
Schop
Level < br > 1 stuk hout , 1 1/2-by-7 1/2-inches , 8 meter lang
Meetlint
Stalen vierkante of framing vierkant
1 stuk pijp , 3/4- centimeter-voor- 13 1/2-inches
3 spijkers
Hammer
4 pijps zadel videoclips
2 handvatten
Toon meer instructies Heb Monteer de Support Unit < br >
1

Boor drie gaten in de vier stukken hout die elk 1 1/2-by-2 1/2-by-20 centimeter tot 12 gaten , elk 9/16-inch krijgen . Een hole is 5 1/2 cm van de bodem en de andere twee zijn 2 3/4 inch en 5 1/2 cm van de bovenkant .

Lijn 2 van de vier stukken hout zoals stoel benen . Plaats de 1 1/2-by-3 1/2-by-13 1/2 cm stuk hout , zodat het midden van het hout lijn staat met de vier onderste gaten . De zijkanten moeten flush op alle houten stukken zijn. Gebruik een potlood om aan te geven waar de gaten moeten doorsteken . Boor de gaten en plaats twee bouten door de gaten . De vijf stukken hout moet een drie - dimensionale "H" lijken met de middelste lijn lager dan op de letter . Dit is het centrum ondersteuningseenheid .
3

Prep de band te worden gevuld met het centrum ondersteuningseenheid en het beton. Om dit te doen , snijden of zagen het sloophout , zodat het plat zal leggen op de binnenkant van de band . Zorgen dat het een goede pasvorm , zodat het beton niet sijpelen uit de bodem .

Volg 4 de aanwijzingen op de zakken van beton om genoeg mengsel maken om de kruiwagen te vullen 2/3 vol . Wanneer dit klaar is , schep genoeg beton in het gat tot 2 centimeter vullen . De middelste steun unit in het midden van het gat en duw het naar beneden de houten plaat aan de onderkant . Schep meer beton in , snel werkt voordat het beton sets. Vul de band tot het beton is gelijk met de bovenkant van de band .
5

Plaats uw niveau om ervoor te zorgen het centrum support unit is in een rechte hoek ten opzichte van de band . Breng eventueel wijzigingen onmiddellijk , voordat het beton sets
6

Verplaats de band toestel opzij om te genezen voor een paar dagen . ; het moet volledig worden uitgehard voordat u begint met het monteren van de wip.
Monteer de Wip
7

Meet uw 8 - meter lange -by - 1 1/2- door - 7 1/2-inches stuk hout met het meetlint om het exacte midden van de plank te vinden. Gebruik uw stalen vierkante om een ​​rechte lijn over het midden van de plank trekken .
8

Meet de buitendiameter van je pijp . Halveer dat figuur en trek een lijn aan weerszijden van de hartlijn dat is dat afstand van de middellijn met behulp van uw stalen vierkante . Bijvoorbeeld, als buitendiameter van uw pijp is 1 - inch , lijnen trekken aan weerszijden van de hartlijn die 1/2-inch afstand van het centrum .
9

pond een spijker in het midden van de meest linkse lijn net ver genoeg in zodat het blijft op zijn eigen. Op de meest rechtse lijn , pond twee spijkers in , de eerste 1 /3 van de weg naar beneden de lijn en de tweede 2/3 van de weg . Plaats de buis tussen de nagels zodat dezelfde hoeveelheid pipe overhangen elke kant van de plank .
10

Bevestig de balk om de plank met behulp van het zadel clips . Zodra de bar is beveiligd , verwijder de drie spijkers .
11

Kijk naar de vier gaten in het centrum ondersteuningseenheid en beslissen welke van de twee hoogte -opties die u wilt gebruiken . Leg twee bouten in het midden onderstel waar u de plank om te rusten . Til de plank over de ondersteunende eenheid en laat de sectie met de stang op de bouten .
12

de handgrepen Bevestig het bos.
13

Beweeg je volledig gemonteerd wip naar een veilige zone voor kinderen .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1002019913.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.