Huis Tuin

Huis Tuin

Een stap -voor-stap handleiding over hoe te installeren Flagstone Patios

Beton is handig en duurzaam , maar niet altijd in overeenstemming met de doelstellingen uit het ontwerp van een huiseigenaar . Gemaakt van natuursteen , tegels straatstenen zijn een aantrekkelijk en minder eentonig alternatief voor gegoten beton. Installeer flagstone "droge " of zonder mortel , de rustieke uitstraling behouden en de toekomstige voegen kwesties, zoals water bundelen en kraken te voorkomen . Bij het leggen van tegels " droog " in dienst en installatie methoden die zullen zorgen voor een patio net zo duurzaam en langdurig als concrete.Things Je
Stake nodig en strijkers of spuitverf
Schop
Rake < br > Board
Level
Tuin roller of handstamper
- Weed blokkerende weefsel
Grind
Zand
Rubberhamer
Stiff - bezem
Hammer ( optioneel ) < br > Beitel ( optioneel ) op plastic rand ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Markeer het gewenste patio met behulp van palen en touw , of verf.
Pagina 2

de grond graven in de gewenste patio 5 centimeter dieper dan de dikte van de tegels . Rake de bodem naar het grondoppervlak gelijk te . Plaats en bewegen een plank over de grond met een niveau om te controleren op vlakheid en correcties aanbrengen . Verdichten de bodem tot een stevig bed maken , met behulp van een tuin roller of een hand sabotage .
3

uitrollen secties van eco-vriendelijke - weed blokkerende stof , snijd ze in te passen en langs de uitgegraven bed . Knip de stof om uit te breiden tot de zijkanten van de uitgegraven bed .
4

boven de laag - weed blokkerende stof met 4 centimeter van grind . Aanstampen of rol de grindlaag . Gebruik de raad en het niveau opnieuw te controleren op vlakheid . Maak een lichte helling als water afvoer uit de buurt van een gebouw is noodzakelijk . Voeg een 1 1/2-inch zandlaag boven het grind . Aanstampen of rollen het zand . Mist het grind en zand met de tuinslang te temperen en laat de fasen om zich te vestigen . Voeg meer zand aan elke dips die zich ontwikkelen .
5

Begin met flagstones in een hoek . Strike elk plavuizen met een rubberen hamer om deze stevig te verankeren in het zand . Breng regelmatig gevormde tegels straatstenen dicht op elkaar in opeenvolgende rijen . Installeer onregelmatig gevormde flagstones meer organisch , denken van de stenen als puzzelstukjes in elkaar te passen . Split straatstenen om beter te passen , indien nodig , door het slaan op de gewenste scheidingslijn met een beitel en hamer .

Na 6 alle stenen op hun plaats zitten , pak de bodem rond blootliggende randen om horizontale steen drijven voorkomen . Indien nodig , insluiten verticale stenen diep in de grond als rand of ring discrete plastic rand rond de omtrek van de patio .
7

Giet een overmaat aan zand over de plavuizen patio oppervlak en veeg het zand in de spleten tussen stenen om hermetisch te garanderen . Spray de patio oppervlak met een slang om het zand af te wikkelen in de gewrichten . Voeg meer zand om eventuele holtes die vormen.

DIY Verbreding van een oprijlaan

Het verbreden van de toegang tot uw oprit helpt voorkomen dat autos uit de bodem bereikt wanneer een back- weg , en maakt het makkelijker om in een oprit te zetten op een drukke straat of moeilijk te zien gebied . Deze doe-het - zelf-project is zwaar op de arbeidsmarkt , omdat de verbrede gebied een stichting die gelijk is aan de diepte en de kracht van de rest van de oprit moet hebben . De nieuwe

Meer dan ooit