Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> bestrating >> Content

Dekvloer Problemen

De term " chape " gebruikt in metselwerk kan een zelfstandig naamwoord of een werkwoord zijn. Dekvloer is een plat instrument dat wordt gebruikt om het niveau en glad vers gegoten beton. Dekvloer is het teveel aan vocht op het oppervlak van gestort beton . Chape is het proces van smoothing nat beton . Mechanische

Mechanische dekvloeren zo'n trillende truss dekvloer kan problemen met lasverbindingen komende uit elkaar , mechanische verbinding mislukking en ongelijke trillingen hebben . Trilbalken komen in secties die kunnen worden aangesloten op een 75 - meter lange dekvloer machine produceren .
Surface

Chape machines kunnen dwarse inkepingen maken in het oppervlak van het beton . Dit kan het gevolg zijn van het gewicht van de machine als deze wordt gestopt voordat het einde van de operatie . Screeding te snel uitgevoerd kan een wasbord effect van het oppervlak van het beton veroorzaken .
Mixture

Verkeerd gemengde beton chape grote problemen , zoals curling creëren randen en gewrichten . Het vocht in de dekvloer zal verdampen het in verschillende mate , het creëren van lage gebieden . Een mengsel dat is te droog is zal de dekvloer te kraken en /of verkruimelen onder het gewicht van meubels en zwaar verkeer .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1002095761.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.