Huis Tuin

Huis Tuin

Beton voorbehandeling & Slijpen

Slijpen een betonnen ondergrond dient twee primaire doelen . De eerste hoge delen van het beton verlagen voorbereiding van het lijmen materiaal. De tweede is om de textuur van het beton te veranderen , ofwel opruwen met een grof slijpen pad , of gladstrijken met een fijnere -grade pad . Het maalproces begint met voorbereiding van het oppervlak . Dit omvat zowel beton schoonmaken en repareren. De voorbereiding en maalproces kan tijdrovend zijn, afhankelijk van de gewenste uiteindelijke resultaat . Maar het is een manier om de look en feel van het beton te veranderen om uw behoeften aan te passen in plaats van te vervangen completely.Things je nodig hebt
Push bezem of een stijve borstel
Rope mop of spons
pH - neutrale reiniger
Portland cement
plamuurmes
krimpvrij mortel
Troffel
Betonschuurkop
Slijpen pad
Handheld grinder
Vacuüm
Meer tonen instructies
1

Verwijder vuil of puin van het oppervlak met behulp van een push bezem of stijve borstel . Reinig het beton na het verwijderen van vuil op het oppervlak van de grond in het vuil ontdoen , met behulp van een touw mop of spons en een pH - neutraal reinigingsmiddel . Spoel het beton met behulp van schoon water , dan wachten tot het beton volledig te drogen . Kopen van 2

Repareer eventuele scheuren of gaten in het beton voor het slijpen van de oppervlakte . Vul beton scheuren met een dikke pasta van Portland cement en water , waardoor het mengsel stevig in de scheuren met een plamuurmes , dan schrapen over de gevulde scheur met de rand van het mes om de verbinding niveau . Reparatie gaten in het beton met niet - shrink mortel. Verpak het gat met de mortel met behulp van een troffel en niveau dan het oppervlak met de platte kant van de troffel . Wacht 's nachts om de reparatie materialen voldoende tijd om uit te harden .

Bevestig 3 een knarsend pad naar de voet van een betonnen molen . Gebruik een handheld slijper voor verticale oppervlakken of kleine gebieden zoals stappen en tellers , en een vloer slijper voor betonnen vloeren en platen . Er zijn verschillende malen pads beschikbaar . Kies een volgens uw gewenste effect , met lagere korrel pads gebruikt om dikkere lagen materiaal te verwijderen van het beton voor het egaliseren doeleinden en fijnere korrel pads gebruikt voor het polijsten .
4

Sluit een vacuüm slang aan het beton molen beton stof weg te nemen . Verplaats de molen naar het beginpunt , een gebied van de plaat het verst van een deur of een hoek van een stap of teller . Schakel het vacuüm , en start de molen .
5

Laat het slijpen pad om het betonoppervlak en beweeg de pad in een kleine cirkelvormige beweging , die in overlappende rijen over het oppervlak . Door het gebruik van een continu draaiende beweging , je voorkomen dat rij -merken in de beton of zichtbare wervelingen verlaten . Houd de druk licht op de molen , waardoor de pad om het werk van het verwijderen van het beton materiaal doen . Concentreer je op hoge gebieden die u wilt nivelleren als je het oppervlak te malen. Stop de molen aan het einde van elke rij en ga terug naar het begin punt om te beginnen met het slijpen van de volgende rij. Ga door totdat je een keer over alle van de oppervlakte bent gegaan .
6

Schakel het pad op de molen basis voor een van de fijnere korrel , om een gladder oppervlak te creëren . U kunt een gebied vlak slijpen en polijsten dan een glans met behulp van steeds fijnere pads met elkaar door. Opvegen concrete stof voordat de volgende pas met de molen .

Uitpakken Asphalt

Asfalt is een veel voorkomende materiaal waaruit opritten worden gemaakt . Het is een bijproduct van ruwe olie gemengd met aggregaat , bindmiddel en vulstof . Afhankelijk van waar je woont , asfalt heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 15 jaar . Zodra het begint te verslechteren, moet worden vervangen . Te verwijderen of uittreksel asfalt , gebruiken een drilboor om het te breken en dan tre

Meer dan ooit