Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe aan bestaande Trottoirs Met Bestrating blokken of bakstenen Bedek

Met een bestaande trottoir met straatstenen blokken of bakstenen zal het oppervlak van een compleet nieuwe look te geven . Door opnieuw purposing het beton als fundering je bespaart jezelf de tijd , kosten en arbeid van het verwijderen van beton en tot een nieuwe basis . Kies dunne blokken of bakstenen om te voorkomen dat het verhogen van het niveau van de stoep aanzienlijk . Eenmaal voltooid , kan het nieuwe oppervlak decennia meegaan met de steun van de sterke, duurzame beton beneath.Things Je
staalborstel nodig
Hose
Beton vlekkenwater
Epoxy of vinyl beton vulmiddel
plamuurmes Pagina 2 - door - 4 - inch boards
Nails
Hammer
staken mortel
vertanding
Raad
Fijn zand
Shop bezem
Toon meer instructies
1

Gebruik een staalborstel en slang op de bestaande stoep van embedded vuil en puin te reinigen. Gebruik beton vlekkenverwijderaar om vet en olie vlekken te verwijderen en af te spoelen de oplossing . Kopen van 2

Patch eventuele scheuren in het oppervlak met epoxy of vinyl beton vulmiddel . Voeg de verbinding om de spleten met een plamuurmes en het oppervlak glad .

Stel
3 de bestrating blokken of bakstenen op een deel van de stoep in verschillende patronen of probeer het maken van uw eigen ontwerp . U zult niet in staat om het patroon te veranderen zodra het oppervlak ligt in mortel. Gebruik deze tijd om een patroon zult u blij zijn met al jaren kiezen .
4

Lijn de zijkanten van de stoep met 2 - door - 4 - inch platen en bevestig de planken end- to-end met spijkers en een hamer . Brace hen door het zinken inzet achter hen om de 4 meter. De houten planken voorkomt dat de blokken of bakstenen bewegen totdat de mortel sets. Zij zullen later worden verwijderd.
5

Meng mortel met kant en klare mortel en water tot een dikke , smeerbare oppervlak te maken. U zult genoeg mortel moeten de stoep met een 1/2-inch-thick bedekken . Als de stoep is lang, maken kleine batches van mortel in een tijd zodat het niet uitharden voordat je het gebruikt .
6

Spreid een 1/2-inch laag mortel met een getande lijmkam op een uiteinde van de stoep in een gedeelte groot genoeg voor vier blokken of stenen . Stel de blokken of stenen in de mortel in de geselecteerde patroon , waardoor er zo smal een gezamenlijk mogelijk tussen hen. Zodra de sectie is ingesteld , zet een houten plank over het oppervlak en tik er zachtjes met een hamer om het materiaal in te bedden in de mortel met gelijkmatige druk .

Doorgaan 7 om de blokken of bakstenen vier vastgesteld op een tijd totdat het trottoir is voltooid .
8

Borstel fijn zand over de blokken of bakstenen met een harde bezem winkel om de gewrichten te vullen .

Wat zijn de oorzaken Red Brick straatstenen om Fade to krijtwit op de Surface

? Efflorescence is een witte substantie die verzamelt op het oppervlak van de stenen wanneer het wordt blootgesteld aan een aanzienlijke hoeveelheid water . Deze krijtachtige of wazige witte materiaal is het resultaat van zouten die aanwezig zijn in de natuurlijke baksteen modder waren . Deze zouten lossen wanneer ze worden blootgesteld aan water . Wanneer het water begint te verdampen uit de baks

Meer dan ooit