Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> bestrating >> Content

Tekenen dat uw oprit moet worden Sealed

Opritten , of asfalt of beton , regelmatig onderhoud nodig om het bestratingsmateriaal in topvorm te houden . Mocht u uw oprit te dichten zal leiden tot problemen, zoals verbogen beton en asfalt uit te breiden bevroren water en scheuren veroorzaakt door het bundelen van water . Wees gerust , echter, dat deze tekenen die zal je helpen herinneren aan uw oprit te verzegelen eerder vroeger dan later . Scheuren

scheurtjes aan asfalt en beton opritten voor een aantal redenen . Zwaar verkeer , zoals grote vrachtwagens en apparatuur, kan deze scheuren veroorzaken . Echter , de meest voorkomende oorzaak van oprit scheuren is wanneer water sijpelt in de oprit materiaal en bevriest . Dit bevroren water zet uit , waardoor op de oprit materiaal en barstjes veroorzaken . Bovendien, het water dat sijpelt in asfalt en beton opritten verzadigt de materialen , waardoor ze enigszins uit te breiden. Drogen van de oprit van de zon zorgt ervoor dat het materiaal te contracteren en te kraken .
Uitpuilende Opritten

Uitpuilende asfalt en beton is een zeker teken dat je nodig hebt om uw oprit te verzegelen . Deze uitstulpingen zijn soms zo groot als 24 inch in diameter en manifesteren als bulten met kleine haarscheurtjes in de oprit materialen. Deze uitstulpingen gebeuren wanneer het water bevriest en dwingt de bodem en oprit materialen op. U moet de beschadigde beton te repareren voordat het afdichten .
Zinkend Opritten

Opritten die moeten afdichten soms absorberen grote hoeveelheden water via de oprit materialen en in de grond onder . Bijgevolg is de grond onder verzacht en de oprit wastafels of instortingen , die zich manifesteren als pot gaten in het asfalt of beton gekanteld secties in beton opritten . Asfalt opritten met kuilen zijn makkelijker te repareren en te verzegelen dan beton . Als de betonnen oprit is gekanteld om het punt dat het gevaarlijk is om op te rijden , dan is de hele sectie moet worden gerepareerd. Asfalt dat behoeften heeft verzonken alleen in het beschadigde gedeelte moet worden gerepareerd en daarna verzegeld .
Kwetsbare materialen

Beton en asfalt die zijn blootgesteld aan de elementen over een lange periode zonder te zijn afgedicht breken en te verzwakken . Als uw oprit gemakkelijk is beschadigd door voetverkeer of kleine verkeer , zoals grasmaaiers , dan kan het hebben van langdurige blootstelling aan water . Dit kan worden teruggedraaid , doordat de oprit naar volledig droog , waardoor het asfalt of beton materialen onder zal verharden . Zodra de oprit droogt , verzegelen zo snel mogelijk om verdere schade te voorkomen .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1002095580.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.