Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> bestrating >> Content

Hoe de omgeving van een Concave Oprijlaan Zoek

Of u nu de renovatie van uw huis en wensen om de grootte van uw oprit te veranderen , of gewoon wenst te meten voor andere doeleinden , kan zul je verbaasd als het gaat om het meten van een cirkelvormig of concave , gebied . Echter , door het gebruik van elementaire middelbare school geometrie en het nemen van enige tijd, kunt u het juiste gedeelte van uw oprit , ongeacht uw doeleinden be.Things je nodig hebt Pagina 2 ballen van koord
gradenboog
Calculator vinden
Meetlint
Toon meer instructies
1

Neem twee ballen van koord . Begin in het midden van de oprit , met uitzicht op de boog van de curve . Er zijn twee grenzen van de oprit , die elk het maken van een afzonderlijke curve ; de een verder weg van u zal groter zijn . Ga naar het ene uiteinde van de grotere curve en ontspannen de string naar beneden , langs de kleinere curve , totdat u worden geconfronteerd met de oprit en een lijn liggen met het midden van de boog bij benadering. U wordt in ongeveer dezelfde positie waarin je begonnen bent , maar verder terug . Laat de string en herhaal aan de andere kant . Houd het ontrafelen van de snaar totdat de twee snaren te steken . Kopen van 2

Met een proctractor , het meten van de hoek die de snaar waar het voldoet .
3

Caculate de fractie van een cirkel die je concave oprit maakt door graden de hoek te delen door 360 . bijvoorbeeld, als de hoek gevormd is een hoek van 90 graden , heb je 90/360 , of 1/4 van een volledige cirkel .
< br > 4

Vind de totale oppervlakte van deze cirkel door het meten van een van de stukken touw . Dit is uw straal ; Square is en vermenigvuldig het resultaat met pi ( 3,14159 ) voor de totale oppervlakte van uw kring , vermenigvuldigen dat door de fractie die u in stap 3 gevonden .
5

Zoek de straal die begint op de binnenste , in plaats dan de buitenste , ronding van uw oprit en het nemen van een touwtje aan het zelfde punt . Het moet u dezelfde hoek , maar met een andere radius geven . Bereken de oppervlakte van deze cirkel door het herhalen van stap 4 .
6

Trek de kleinere oppervlakte van het grotere gebied . Het resterende aantal is het gebied van uw concave oprit .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1002095361.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.