Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> bestrating >> Content

Hoe maak je een Grass Oprit

Een probleem met beton en asfalt opritten is dat hun oppervlakken zijn ondoordringbaar , zodat het water eraf kan . Deze tendens helpt make- flash overstromingen erger in sterk verharde terreinen , terwijl het dragen van olie of andere verontreinigingen op de oprit in de storm riool , waardoor het water dumpen in kreken en rivieren . Een gras oprit installeren kan enige verlichting geven wanneer het proberen om deze problemen aan te pakken . Een gras oprit is een oprit gemaakt van een kunststof rooster systeem waarmee gras om door te groeien , die de sterkte van een betonnen of asfalt oprit terwijl het gras te rainwater.Things je nodig hebt
Jackhammer
Graafmachine < absorberen br > Gravel
Mechanische trilplaat
Kunststof rooster straatstenen
Hacksaw
Grof cement zand
bovengrond
Compost
Sod
Stanleymes
Tuinslang

Toon meer instructies
1

Scheur je bestaande oprit , of markeren met spuitverf het gebied waar u installeert het gras oprit . Afhankelijk van de grootte van uw oude oprijlaan , kunt u het verscheuren met een drilboor en duidelijk met de hand of het huren van een aannemer met zwaar materieel zoals een graafmachine . Kopen van 2

Een gat graven 6 inch diep voor de oprit . Het huren van een graafmachine of het inhuren van een aannemer om dit te doen zal veel gemakkelijker dan het graven met de hand met een schop zijn. Helling van de bodem in het gat in de richting van de straat tegen een tarief van 1 inch voor elke 100 meter.
3

Giet 2 centimeter van grind in het gat en er over heen met een mechanische trilplaat om de onderneming van de basis. U kunt een trilplaat huren bij een verhuur faciliteit .
4

Installeer de kunststof rooster materiaal op de top van het grind . Volg de instructies van de fabrikant over de precieze techniek voor het materiaal dat u hebt aangeschaft, maar over het algemeen je de roosters installeren door ze te leggen in het gat en vergrendelen van de afzonderlijke roosters aan elkaar. Wanneer nodig , snijd de roosters aan te passen met een ijzerzaag .
5

Leg een dun laagje grof cement zand op de top van de roosters , gladstrijken het uit .
6

meng teelaarde en compost samen in een 50-50 mix en verdeel het over de netten in een 2 - inch laag .
7

Installeer graszoden op de top van de bovengrond /compost mix . Rol de stroken zode van de mix , vanaf de onderkant van de oprit . Indien nodig, knip de zode met een mes . Water per strip zode totdat het wordt doorweekt na het planten .
8

Water de zode grondig elke dag voor een week , dan elke andere dag voor de volgende twee weken .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1002095296.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.