Huis Tuin

Huis Tuin

Oprit Block Rand

Terwijl de hoeveelheid oprit onderhoud nodig is, hangt af van het type bestrating je hebt, het installeren van blok rand is een eenvoudige manier om de totale onderhoudskosten te verlagen . Blok rand stopt oprukkende onkruid en verbetert de afwatering langs de kant van een oprit . Het accentueert ook de vorm van de oprit van de door het definiëren van grenzen. Ontwerp

Scherpen een oprit met bestrating blokken is een eenvoudig proces dat vraagt ​​om esthetische en praktische overwegingen . Blok straatstenen komen in een waaier van formaten en stijlen uit aardse rood en steen grijstinten tot betonblokken dat bijna elke kleur kan worden geverfd. Kies blokken die kleur en textuur toe te voegen aan een asfalt of beton oprit . Als je rand een onverharde oprit , gebruiken dikke blokken als de toegevoegde hoogte houdt de rotsen van verstrooiing over het gazon . Zodra u uw blokken kiezen , beslissen of ze te plaatsen end-to - end voor scherpere definitie of side-to - side brede bochten accentueren .
Installatie

Installeren blok rand is een tweeledig proces dat met zich meebrengt het graven van een geul , het leggen van een basis van grind en het instellen van de blokken op zijn plaats . De geul moet ongeveer 6 cm diep plus de helft van de dikte van de blokken . Giet een 5 - inch laag van 3/4-inch grind in de sleuf zodat ondergrondse vocht kan ontsnappen van onder de oprit en verzachten de blokken tegen vorst bijdraaien schade . Stel de rand blokken over een 1 -inch laag mortel of zand , het plaatsen van de zijkanten strak tegen elkaar . Verpak kleine grind in de kloof tussen de rand en het gazon , en borstel polymere zand tussen elk blok .
Onderhoud

installeren blok rand vermindert de totale onderhoudskosten oprit , maar de randen zelf vereist onderhoud . Na verloop van tijd , het weer en stress dragen het zand weg gewrichten en kan de blokken los te maken. Vullen het grind en zand bed onder de blokken en de blokken te resetten in positie . Plan om het zand gewrichten elke een tot twee jaar opnieuw te vullen , licht besprenkelen de voegen met een water dus zand klampt zich vast aan de blokken , houden ze in stand zoals cement .
Behoud Edge

Terwijl metalen rand hoofdsteunen , landschap hout en andere materialen worden ook gebruikt als oprit rand , de kracht van plavuizen kan meerdere functies dienen dan het uitstippelen van de bestrating en het blokkeren van onkruid. Blokken zijn een praktische keuze voor een behoudende rand cursus, die zijdelingse weerstand te straatstenen zijn plaats te houden onder zware belasting biedt . Om deze structurele steun te bereiken, moet de basis voor de rand zo diep als de oprit rand zijn. Een bed van beton met een 3 - inch brede console wordt gegoten over het grind aan de buitenste randen van de blokken brace . De console moet twee centimeter onder het maaiveld eindigen zodat het kan worden vermomd met grond .

De nadelen van Exposed Aggregate

Exposed aggregaat wordt gecreëerd door het verwijderen van de bovenste laag op beton van een oppervlak om de textuur en de kleuren van kleine stenen eronder te onthullen . Dit type bestrating is meer unieke en sier dan een vlakke betonnen plaat , maar het heeft ook een aantal nadelen te overwegen voordat u deze installeert . Longevity Exposed aggregaat kan zo sterk en duurzaam als het beton dat

Meer dan ooit