Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te leggen en Pave Brick

Een verharde stenen oprit of terras is niet alleen esthetisch, maar het is een stevige ondergrond waar je terras meubilair of zelfs een auto in te stellen. Bestrating van een terras of oprit met bakstenen is niet veel anders dan het leggen steen. Bakstenen worden aangebracht in een van een verscheidenheid aan patronen en in de grond met zand . Gebruik straatstenen uit dezelfde partij om de kleur van de stenen ervoor te zorgen dat dezelfde of alternatieve stenen van verschillende kleuren voor een bolder look.Things je nodig hebt
Schop
Wals
Clean vullen
Brick straatstenen
rubberen hamer
Level
Krijt
Kwadratuur hulpmiddel
Beitel
Brick ingesteld
Brick hamer
Zand
Push bezem
Cement mix
Kunststof emmer
Troffel
Tapijt
Brick sealer
Toon meer instructies

Dig 1 het werkterrein naar dezelfde diepte als de hoogte van de betonmolenbakstenen plus 1 /4 inch . Als de hoogte van de betonmolenbakstenen is 2 centimeter , het graven van de werkplek tot een diepte van 2 1/4-inches . Kopen van 2

Vul het werk site met 1/4-inch van schone vulling . Clean vulling is een mengsel van vuil, zand , grind en grond gebruikt als basis voor bestrating projecten . Het is gekocht bij bouwmarkten en tuin winkels.
3

Compact de schone vulling met een compactor . De schone vulling ondergrond moet vlak zijn voordat bestrating met bakstenen .
4

Schik de stenen op in het patroon van uw keuze de schone vulling . Gemeenschappelijke patronen voor bestrating banen omvatten straight leg , mand weven , visgraat en halfsteensverband . Raadpleeg foto's om te zien hoe elk patroon is aangebracht . Leg de eerste steen in het midden van de werkplek en bouwen het patroon naar buiten , naar de randen . Verlaat 1/8-inch ruimte tussen de bakstenen . Tik de bovenkant van elke steen met een rubberen hamer in te stellen in de schone vulling . Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat elke steen waterpas op de grond. Stop tot baksteen als je naar de randen .
5

Cut stenen om de randen te passen . Markeer de snijlijn op de top van elke steen met krijt . Verleng de snijlijn rond de bakstenen met een kwadratuur tool. Stel de baksteen op vuil of zand ; zet niet op beton of andere baksteen. Plaats de beitel op de snijlijn in een hoek van 60 graden . Tikjes tegen het beitel handgreep met een rubberen hamer , net hard genoeg om de bakstenen over 1/16-duim scoren. De score van de gehele snijlijn . Plaats een baksteen geplaatst in de score lijn, zodat de schuine rand gezichten het gedeelte van de bakstenen die zullen worden verwijderd. Hit het handvat van de set met een rubberen hamer hard genoeg om de steen op de breuklijn breken baksteen. Strijk de snijkant met een baksteen hamer .
6

Bedek de stenen met zand . Gebruik voldoende zand de openingen tussen elk van de stenen vullen . Bestrijk het zand over de stenen met een push bezem gelijkmatig vacht van de verharde oppervlakte .
7

Meng betonmengsel met water volgens de instructies van de fabrikant in een plastic emmer . Smeer de buitenste randen van de verharde oppervlakte met beton met behulp van een troffel . Het beton vormt een rand en voorkomt losse bakstenen van het doorbreken van de verharde oppervlakte . Laat het beton drogen gedurende minstens 24 uur .
8

Leg een oud stuk tapijt op de top van de stenen . Comprimeert de stenen onder het tapijt met een compactor . Dit vlakt het oppervlak van de stenen en elimineert kleine verschillen in baksteen hoogte . Compacte alle stenen met het tapijt en een compactor .
9

Toepassen steen sealer naar de top van de stenen volgens de instructies van de fabrikant . Sealer vermindert mos en schimmel opbouw .

Hoe maak je een Stone Walk bouwen rond Pine Tree Roots

Open grenen boomwortels geven bodemerosie rond de voet van de boom . Als u wilt een stenen loopbrug toevoegen buurt van een gebied met zichtbare grenen boomwortels , is het belangrijk om eerst aan te pakken de erosie probleem om de wortels te beschermen. Plan om de stenen lag in de buurt van de boom , maar niet direct over de blootliggende wortels. Een stenen wandelpad rond een dennenboom Het inst

Meer dan ooit