Huis Tuin

Huis Tuin

Een goede afvoer voor Hellend Opritten

Opritten met drainage problemen een bedreiging vormen voor het huis van de stichting en weg te nemen van de totale uitstraling met plassen , drassige gebieden en erosie . Opritten op een helling van nature direct water naar laaggelegen gebieden , dat is een groot probleem als de helling loopt in de richting van het huis in plaats van er vandaan . Het beheren van water accumulatie als het loopt op een hellend oprit is een uitdaging . Afvoergoot

Als de oprit helling loopt in de richting van het huis of deposito water naar een vlak gedeelte , snijd een geul door de breedte van het probleemgebied . Gebruik een steenboor als het trottoir is asfalt of beton , en graven een geul zo breed en diep als de afvoergoot . Pitch de bodem van de sleuf naar de laagste kant van de oprit en plaats een afvoerkanaal binnen dus het zit hoogte van de oprit . Kalefateren de randen van het rooster met PVC cement en installeren ondergrondse afvoerpijpen aan het water dragen naar de straat of een laaggelegen gebied .
Franse Drain

meeste opritten opzettelijk zijn geplaveid met een lichte helling naar de straat en een dwarshelling naar de lager gelegen kant. Installeren smalle Franse riolering langs de lage kant van de oprit voorkomt dat er water over- het verzadigen van de grond en met beschadiging van de oprit stichting. Te installeren, graven een 12 -inch diepe greppel 8 cm breed en 6 cm van de rand van de oprit . Bedek de bodem van de sleuf met grind en stel geperforeerde PVC afvoerleidingen over het centrum . Vul het resterende gat met grind en planten overstromingen tolerantie vegetatie op de top om de stroming van het water te vertragen.
Drainage Swale

omleiden water afvoer naar een drainage swale is een eenvoudige manier om water accumulatie beheren. Kies een laaggelegen gebied in de buurt van de oprit en het uitgraven van een schuin depressie. Graven uit een pad van de oprit naar de depressie en de vorm van de weg in een " U. " Cover blootgesteld vuil met grind. dan rollen zode over het oppervlak of planten winterhard , overstroming -resistente struiken rond de bovenste randen van het grind . Als uw landschapsarchitectuur toelaat , overweeg dan het planten van een overstroming - resistente boom , zoals een wilg of berk rivier te helpen absorberen overtollig vocht .
Permeable Oppervlak

Tijdens
installatie , overweeg het leggen van een permeabel oppervlak voor de oprit in plaats van beton of asfalt . Een onverharde oprit biedt tractie en laat water door te sijpelen , het voorkomen van plassen en ijs uit te bouwen . Een andere optie is om in elkaar grijpende straatstenen lag over een basis van grind en zand in plaats van mortel . De afgeschuinde randen van in elkaar grijpende straatstenen houden ze gaat schuiven terwijl water door het oppervlak en ontsnappen in de grond .

Paver Alternatieven

De buitenruimte waarvoor u van plan bent de volgende landschapsproject is gevoelig voor de soorten materialen die u kiest voor de bouw van loopbruggen en trappen van het ene gebied van het gazon naar de andere. Als u niet wilt dat om de kosten van echte straatstenen betalen of willen alleen natuurlijke materialen te gebruiken die voldoen aan uw outdoor terrein , kies betonmolen alternatieven , die

Meer dan ooit