Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> bestrating >> Content

Hoe te herstellen van de Sunken gebied van een Concrete Gang

Een van de belangrijkste voordelen van het installeren van een loopbrug met beton ten opzichte van andere bestratingsmaterialen is de duurzaamheid en lage onderhoudskosten . Gezonken beton is meestal het gevolg van een slecht aangelegd stichting , en kan leiden tot waterschade zo niet gerepareerd. In plaats van het onderdeel vervangt, gebruik dan een slabjacking machine grout te pompen in de fundering en het oppervlak te verhogen terug naar zijn oorspronkelijke level.Things je nodig hebt
Meetlint
Krijt
Kernboormachine
1 1 /2 - inch boor
1 1/2-inch slangmondstuk
slang
Slabjacking pomp
Grout : Houten roerder
Scooper
Doek
plamuurmes < br > Mortel
Toon meer instructies
1

Meet de lengte van de verzonken gebied met een meetlint. Markeer met krijt boorgaten set 12 inch in van beide kanten en op een afstand van elkaar gelijkmatig door 1-3 voeten langs de lengte van het wandelpad . Kopen van 2

Gebruik een kern boor met een 1 1/2- inch bit om gaten te boren door de verzonken plaat. Draag oog, oor en mond bescherming bij het doorsnijden van beton of asfalt .
3

Rijg een slang met een 1 1/2-inch mondstuk door de laagst gelegen boorgat . Sluit het open uiteinde van de slang aan op een slabjacking pomp .
4

Roer slabjacking grout met een houten roerder . Naast de standaardonderdelen van cement , zand en water worden additionele ingrediënten opgenomen zodat de specie krimpt niet in de tijd. Vul de pomp met mortel met behulp van een scooper .
5

Schakel de pomp en vul de holte onder de stoep. Zet de machine uit en zet het mondstuk naar de volgende hole . Door met het vullen elk boorgat met grout .
6

terug de slang aan het eerste gat en pomp meer grout in de stichting. Zodra de holte gevuld is , de pomp onder druk van de specie , die langzaam zal opheffen het beton. Verplaats de slang naar de volgende gat na het verhogen van de plaat ongeveer een centimeter . Herhaal dit proces totdat de stoep de juiste hoogte bereikt .

Veeg
7 overtollige specie met een vochtige doek . Gebruik een plamuurmes om stijve mortel pak in de boorgaten . Snijd de mortel uit bij het ​​oppervlak voor een gladde afwerking . Niet veer het uit rond de randen . Wacht een volle dag voor de specie drogen voordat het openen van de loopbrug naar voetverkeer .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1002095164.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.