Huis Tuin

Huis Tuin

Ideeën voor Voering een oprit met Mulch , Stones & Rocks

Mulch , stenen en grote rotsen geplaatst langs de randen van een oprit kan het uiterlijk van het landschap te verzachten . U kunt enkele soorten mulch of een combinatie gebruiken om een ​​verscheidenheid aan looks te creëren om te coördineren met de buitenkant van uw huis . Mulcht komen in een verscheidenheid van kleuren en texturen die het uiterlijk van uw landschap zal aanvullen. Organische mulch

Organic mulchsoorten zijn natuurlijke materialen zoals houtsnippers, dennennaalden , bladeren en schors . Natuurlijke mulch zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende texturen . Sommige organische mulch , zoals ceder chips , heeft een uitgesproken geur die een andere laag van belang kan toevoegen aan het landschap . U kunt een grens van organische mulch plaatsen langs de rand van de oprit zelf of u kunt struiken of bloemen toe te voegen . Na verloop van tijd , de mulch met degrade en moeten aanvullen . Omdat organische mulch is licht van gewicht , kunt u een landschap plastic houder toe te voegen aan de mulch zijn plaats te houden in tijden van hoge wind en regen .
Stone Mulch

Langdurige steen mulchsoorten zijn kleine tot middelgrote rotsen van verschillende types. Gemeenschappelijke steen mulch onder lavasteen , grind en steenslag . Deze mulcht zorgen voor een zachte overgang van een verharde oprit naar een met gras begroeide landschap . De steen mulch kan bewegen zonder een rand om de mulch te houden op zijn plaats . Daarom moet u een verticale barrière met stenen of plastic te installeren om de stenen op hun plaats te houden , zodat ze niet afdwalen naar het grasveld en wordt een gevaar tijdens onderhoud .
Steenbetonmolens < br >

Stone straatstenen kan een formele kanten verschijning langs verharde opritten maken . Steenbetonmolens zijn vaak travertijn , kasseien , of baksteen en zijn in de vorm van vierkanten of rechthoeken . U kunt interesse in het gebied langs de opritten te maken door het plaatsen van de klinkers op loodrecht op de oprit of in geometrische patronen . Geïnstalleerd straatstenen vergen weinig onderhoud en zijn plaats blijft zitten voor jaren. De kleuren en patronen van de steen straatstenen voegen rente aan uw landschap . Paver materiaal is zeer duurzaam in de buitenlucht ; daarom zal het lang blijvend in uw landschap .
rotsblokken

Grote rotsblokken langs een oprit zorgen voor een rustieke uitstraling in het landschap . Door hun grootte en onregelmatige vorm , rotsblokken meestal niet strak in elkaar zitten in een lijn , zodat je een combinatie van mulch en keien kan gebruiken als je wilt houden van het gras groeit tussen de rotsen . Als alternatief kunt u bloemen of kleine struiken te planten tussen de rotsen in open ruimtes op te vullen en het ontwikkelen van een scherpe scheiding tussen de gebieden . Rotsblokken zal jaren duren, in een landschap als gevolg van de duurzaamheid van het materiaal .

Hoe maak je een parkeerafslag Verruim

De oprit ingang kan een sterke eerste indruk op de gasten te maken. Als een huis is op een drukke straat of de ingang is verborgen rond een bocht , het draaien van de oprit is een uitdaging . Opritten op een helling kan voertuigen veroorzaken naar beneden te komen als er geen ruimte voor hen om geleidelijk aan . Uitwaaierend de zijkanten van de ingang verbetert de functionaliteit en voegt een uitn

Meer dan ooit