Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Overall Landscape Planning >> Content

Backyard Sitting Ideeën

Een van de meest effectieve manieren om uw buitenruimte te optimaliseren en verbeteren van de waarde van uw woning is het comfortabele zithoeken nemen in uw achtertuin . Backyard zitjes kunnen uitgebreide diners of eenvoudige bankjes om op te zitten en het bewonderen van de omliggende tuin . Bepaal wat je doelen zijn voor de ruimte , wilt u grote menigten of solitaire sitters tegemoet en ontwerp je zithoek met die doelen in het achterhoofd . Eetgedeelte

nut en raffinement toevoegen aan uw achtertuin met een zithoek ontworpen om te dineren alfresco . Tabel sets kan variëren van een kleine staaf ijzer bistro tafel voor twee personen naar een banket stijl model van grote sloophout planken . De ondergrond waterpas alvorens enig meubilair. Installeer een patio om meer van een focus te creëren voor uw diner ruimte . Kies een achtertuin locatie die wat schaduw ontvangt om uw gasten te beschermen tegen blootstelling aan de zon . Een pergola biedt schaduw voor uw gasten , evenals extra privacy wanneer geplant met het beklimmen van soorten planten .
Bench

Een bank voegt een formeel element naar de achtertuin . Banken kunnen worden vrijstaand , zoals hout en ijzer bouw en cement rassen. Voor deze laatste , kies de locatie zorgvuldig als het aantal mensen kunnen nemen om de zware voet en zitting te plaatsen. Voor een bosrijke achtertuin , een ingebouwde bank maakt een leuke en organische toevoeging. Kies een locatie met twee gezonde middelgrote tot grote formaat bomen om te dienen als de bank ondersteunt. Carve out sleuven in elke boom en plaats een duurzaam , weer behandeld houten plank aan een bankje tussen de bomen te creëren .
Outdoor Living Room

De achtertuin is de plek voor een openlucht woonkamer. Met een zorgvuldige planning en inrichting , uw outdoor woonkamer, die tevens meerdere functies van een rustig gesprek hoekje of ontspannen lezen terugtrekken in een levendige leuke ruimte . Zoeken naar een locatie op in uw achtertuin en installeren van enkele outdoor vloeren met voldoende drainage . Nemen verschillende soorten zitten apparaten van ligstoelen ontworpen om buiten te leven comfortabel schommelstoelen . Geen woonkamer is compleet zonder comfortabele kussens . Gebruik een stof voor kussens en kussens om de continuïteit voor de ruimte .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1002094989.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.