Huis Tuin

Huis Tuin

Missouri Septic System License Vereisten

De staat Missouri heeft geen specifieke licenties voor septische systemen , hoewel de Missouri ministerie van Volksgezondheid en Senior Services regelt afvalwater voor onsite septische systemen met een debiet van minder dan 3000 liter per dag . Deze voorschriften moeten worden gevolgd bij het installeren , repareren en upgraden van een septische systeem . Bouw Vergunning nodig

De persoon of bedrijf de bouw van een afvalverwerkingsinstallatie systeem moet een onsite afvalwaterzuivering bouwvergunning hebben ; deze worden behandeld op het provinciaal niveau . Om de exacte vergunningverlenende instantie contact op met uw lokale gezondheidszorg kantoor , op gemeentelijk of provinciaal niveau .
Overlastreglementen

Geen enkele persoon in de staat Missouri kan werken een onsite afvalverwerking ( septic tank ) systeem dat de emissies in oppervlaktewater of vervoeren van de effecten van een dergelijk systeem voor de behandeling op een manier die een gevaar voor de gezondheid zou vormen , of presenteren overlast aan andere eigenaars eigendom .
< br >
minimale afstand Eisen

eengezinswoningen mogen hun septic tank systemen binnen 360 meter van de andere familie 's septische systeem te plaatsen , en kunnen ze niet plaatsen dichter dan 10 meter van het pand regel tot en grenzend aan het pand.

Hoe te Grint voor Franse Drains Bereken

Franse drains zijn een low -tech oplossing om uit te wijken overtollige water uit de buurt van een gebouw en laat het inwerken in de grond . Ze bestaan ​​meestal uit een geul tot 2 meter in de breedte en diepte , met een geperforeerde buis omgeven door grind of steentjes . De structuur wordt aan het zicht onttrokken door enkele centimeters van de bovengrond gelegd op de top van de afvoer. Het bere

Meer dan ooit