Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Overall Landscape Planning >> Content

Innovatieve Landscape Solutions

Het creëren van een landschap dat past bij uw stijl vaak gaat het om meer dan het planten van bomen , struiken en bloemperken . Uw woning komt nog een lelijke nut schuur , een logge airco of andere lelijke object. Misschien wil je een productieve moestuin maken in een minuscule ruimte . Eerst, neem de tijd om uw woning te overzien vanuit verschillende invalshoeken . Nadat u een lijst van de landschapsarchitectuur problemen die u wilt op te lossen , kan de brainstorm beginnen. Camouflage

aandacht afleiden van onaangename landschapselementen door het toevoegen van weelderige , geweven aanplant op strategische plekken kijkers . Bonte struiken , zacht golvende grassen en oogstrelende bloemen kunnen Spice up your meerlaagse landschap . Als, bijvoorbeeld , je liever niet kijken naar het onderhoud van uw buurman te werpen buiten de afrastering , dan camoufleren de structuur met klimrozen die diepte en kleur te geven. Afleiden van een propaantank of airconditioning unit door groepering - veer getextureerde planten vlak voor-en zijkant van het apparaat. Een paar meter verderop , kan een verbluffende visuele effecten worden gecreëerd door het clusteren van grootbladige bladplanten die de aandacht van kijkers te eisen .
Artful keermuur

Een functionele keermuur kan een artistieke canvas geworden , het verhuren van uw creativiteit bloeien samen met uw kleurrijke tuin . Als schilderij is je passie , maak een muurschildering gevuld met rijke , groene aanplant en dapper gekleurde bloemen. Als je diepte en textuur liever , gelden kleurrijke tegels motieven , schelpen van het strand kammen expedities of rivier stenen verzameld van berg wandeltochten. Het toevoegen van nieuwe geschilderde aanplant of uw favoriete gevonden voorwerpen zal uw onconventionele kunstwerk te verbeteren .
Edible , Rooftop Garden

Combineer uw wens voor een kleine ruimte moestuin met uw behoefte om uw huis de isolatie te verbeteren door het creëren van een eetbaar , tuin op het dak . Een weelderige , tuin op het dak gevuld met groente, kruiden en inheemse planten trekt nuttige insecten en vogels . Tend uw tuin op het dak gedurende het groeiseizoen , en beloon jezelf met heerlijke groenten en kruiden kunt u genieten met familie en vrienden . Overleg met een landschapsarchitect die groen - dak ervaring en van uw provincie Cooperative Extension agent zal u helpen planten geschikt zijn voor uw Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zone te identificeren.
Cinder -Block Plantenbakken
< br >

een opvallend , verspringende gasbetonblokken muur leidt de aandacht van kijkers van een neutrale keermuur wegkwijnen achter de blokken . Experimenteren met blok hoogtes en configuraties , en zorgen voor een heerlijk willekeurige reeks hol blok planters die uit de muur verticale oppervlak. Je favoriete cactussen en vetplanten kan vullen de onconventionele planters , of verzachten het uiterlijk van de wand door het toevoegen van kleine , trapsgewijze of bloeiende aanplant.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1002019480.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.