Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Walks & Pathways >> Content

Hoe de hoeveelheid Rock aan toevoegen in een pad Bereken

Outdoor wegen en paden zijn een geweldige manier om sparren een achtertuin , binnenplaats , hout, of enige andere land dat je kan werk doen op . Een gebruikte materiaal voor outdoor paden is grind. Toch kan het soms moeilijk zijn in te schatten hoeveel grind je nodig hebt voor uw path.Things U -witte verf
meetlint of meetwiel nodig
Toon meer instructies
< br > 1

Mark het gebied voor het pad . Het gebruik van witte verf (of een andere markering tool) , een overzicht van het gebied waar u het pad wilt . De meeste paden drie tot vijf voet breed, afhankelijk van de hoeveelheid voetverkeer verwacht .
2

Meet het pad . Met behulp van een meetlint ( of een meetwiel als je die hebt ) , het bepalen van de lengte van de weg , en neem regelmatig breedte metingen om ervoor te zorgen dat uw pad heeft een consistente breedte .
3

Haal het grind . Als u wilt, kunt u de afmetingen van uw pad te geven aan het grind leverancier , en het zal u vertellen de juiste hoeveelheid grind. Anders berekenen hoeveel je nodig hebt voordat je gaat . Je hebt een minimum van 1,5 tot twee centimeter van grind op je pad willen . Om de juiste hoeveelheid te berekenen , vermenigvuldigt u de lengte van uw pad door de breedte van het pad , dan delen door zes ( dit veronderstelt al uw metingen in voeten ) . Dit zal u vertellen hoeveel kubieke meter grind te kopen voor een pad met twee centimeter van grind .
4

Leg het grind en vul het pad . De rest van het pad bouwproces valt buiten het bestek van dit artikel , maar je weet nu de juiste hoeveelheid grind of rots te kopen .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-walks-pathways/1002094321.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.