Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Walks & Pathways >> Content

Hoe te Cement Walkways Zorg

veiligheidsbril
Cement

Gravel basis
hardboard gevelbekleding

Stakes

meetlint
Flathead nagels
Staal Zware kruiwagen mesh

Concrete edger
< br />
Concrete Groover
Hammer
Saw
Markeerverf
Bull float

Schop
Bodem compactorThings je nodig hebt
een mooie loopbrug de sleutel om de schoonheid van een goede landschappelijke baan kan zijn, maar aanbestedende werknemers naar een nieuwe loopbrug voor het bouwen van uw huis kan kostbaar zijn . Met de juiste tools kunt u uw eigen cement loopbrug te bouwen in een kwestie van dagen om uw tuin te beschermen en te voltooien de totale schoonheid van uw landschap .
Toon Meer instructies
1

Mark de pad van de loopbrug. Gebruik de markering verf om precieze cijfers te maken in uw tuin waar en hoe breed de loopbrug zal zijn . U kunt een 3-meter plank te gebruiken om te bewegen langs het pad en houd uw metingen nauwkeurig . Kopen van 2

Snijd de gevelbeplating bord lange wegen dus het is 6 centimeter breed . Curve het langs je gemarkeerde pad en hamer palen in de grond naast het pad om het te houden op zijn plaats . De inzet moet zich aan de buitenkant van de gevelbeplating bord om te helpen het te houden zijn vorm en sterkte wanneer het beton uiteindelijk wordt gegoten. Staken moet neer bij benadering 3-meter intervallen worden gebracht .
3

Verwijder de formulieren en graven van de site . Gebruik een schep om te graven uit de zode en de bodem van de gemarkeerde route . De plaat van beton gestort moet ongeveer 4 centimeter dik , zodat de diepte van de bovenkant van het uiteindelijke cement loopbrug naar de bodem van de vers gegraven pad moet ongeveer 6 cm . Twee centimeter zal worden overgelaten aan het verdichten grind leggen voor de basis .
4

Vervang het dressoir vormen . Gebruik de meter plank te zorgen voor een consistente breedte helemaal naar beneden de loopbrug .
5

Verpak de bodem . Het pad je gewoon uitgehakt moet hard worden verpakt , zodat het gewicht van het cement niet zal verschuiven en vervormen . U kunt een grondwalsen huren of gebruik maken van een handleiding een. Verpak de bodem tot aan de randen van de loopbrug en langs elke dressoir .
6

Schop grind op de ingepakte onverharde weg . Grind rotsen die zijn ongeveer 3/4 centimeter in omvang zijn het beste voor de meeste omstandigheden . Gravel is besteld in gewicht, dus bereken het bedrag dat u nodig hebt om een ​​2 -inch dikke pad te vullen door het bepalen van het volume te delen door 1,4 tot tonnage berekenen. Niveau het grind en pak hem met je voeten .
7

Giet cement terpen om de paar voeten op het grindpad . Leg het gaas langs het pad en beton storten op de top . De terpen geven wat ruimte voor cement boven het grind te vullen en til het gaas en houd het gesuspendeerd in het cement . Vul het pad met cement en hark het uit met een draad tuinhark . Cement wordt besteld in kubieke meter , dus berekenen hoeveel je nodig hebt voor uw loopbrug alvorens te bestellen. U kunt dit doen door het kwadraat - beelden van de weg te delen door 27 om te zetten in yards . Tik op de zijkanten van de bewakers met een hamer om luchtbellen uit te stoten .
8

Gebruik een stier vlotter te glad uit het oppervlak van het beton. Slechts begint deze taak wanneer oppervlaktewater verdampt vanaf de bovenkant van de pad en het cement begint te harden . Strijk de randen met een groover en Edger . Werk het beton van het einde begonnen jullie aan als dit deel zal zijn begonnen met het uitharden van de vroegste . Gebruik een harde bezem om kleine groeven vegen in het oppervlak om te voorkomen dat .
9

Verwijder de gevelbeplating bewaakt de dag nadat je giet aan het cement voldoende tijd om op te geven .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-walks-pathways/1002094290.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.