Huis Tuin

Huis Tuin

Landschap Ideeën gebruik Stones

Stone biedt een goedkoop , duurzaam bouwmateriaal voor de toevoeging van rente aan uw landschapsarchitectuur . Natuursteen , met zijn neutrale kleuren , een aanvulling op de buitenkant van elk huis , in contrast met het groen in de tuin en zorgt voor een rustieke sfeer in uw buitenruimte . U kunt stenen op verschillende manieren gebruiken in uw landschap als rand , bestrating en zelfs voor decoratieve elementen . Pavement
Match de stenen kleuren aan de buitenkant van uw huis voor de mooiste resultaten .

Brede, platte stenen zoals zandsteen of gesneden tegels zijn ideaal materiaal voor bestrating, zoals terrassen , paden en opritten . Je kunt stenen stoepen te bouwen met behulp van natuurlijke stenen verzameld van uw woning of gesneden stenen uit bouwmarkten . Als het gaat om het leggen van de stenen , heb je verschillende opties . U kunt droog - leggen patio's , drives of wandelingen door het uitgraven , het leggen van de stenen op een bed van grind en zand en vervolgens vullen van de scheuren tussen de stenen met zand . Op dezelfde manier kunt u mortel gebruiken om de kloof tussen stenen en dekvloermortel bedden voor meer permanente installatie vullen .
Keerwanden
Eenmaal gebruikt als grenslijnen , sommige oude stenen hekken bestaan ​​nog steeds in het hele land .

stenen muren gemaakt van onregelmatig gevormde of platte stenen dienen om trajecten te schetsen en verhoogde bloembedden . Stenen muren vaak worden gebruikt als keerwanden om hoger gelegen gebieden van de bodem te laten bezwijken op paden of tuinen of op steile hellingen van gras te elimineren . Als steen trottoirs, kunt u stenen muren te bouwen met behulp van droge - stapelen methoden of door mortiervuur ​​de stenen op zijn plaats . Als je droog - stack , proberen om de stukken steen in elkaar passen volgens hun vormen en afbouwen van de muur als je het hoger gebouwd . Voor gemetselde muren , laten grotere openingen tussen de stenen en vul die gaten met mortel .
Landschap Kanten

Met kleine rotsen en stenen als landschap rand. Landschap rand bepaalt de grenzen van bloementuinen , stations en trajecten voor de schade aan bloemen , planten en bestrating materialen te voorkomen . Om landschap rand op zijn plaats te stellen kun je een geul of afzonderlijke bedden voor de stenen graven of gewoon de stenen op zijn plaats op het oppervlak van de grond .
Potplanten Tribunes
< p> om uw bloementuin te verbeteren en te maken aan grote stenen of keien in uw groenvoorziening, probeer dan met behulp van deze stenen als potplant staat . Zet de grote stenen in het midden van een bloemperk of zelfs alleen in uw tuin . Plaats de steen met een platte kant naar boven en zet een plant op zijn plaats op de steen . Gebruik meerdere stenen rond uw woning aan wandelingen en drives uitlijnen , gewoon in gedachten zul je later maaien rond deze stenen .

DIY : Landschap Edge straatstenen

De uniforme uitstraling van betonmolen rand geeft tuinen , wandelpaden en patios een gedefinieerde , gepolijste look . Het installeren van landschap rand is een eenvoudig project dat u zelf kunt doen in een dag . Eenmaal voltooid , betonmolen rand verminderen onderhoud door het blokkeren van onkruid en gras en behoudt bodem in de tuin . Zorgvuldige voorbereiding en een goede uitvalsbasis om de str

Meer dan ooit