Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Walks & Pathways >> Content

Hoe bouw Landschap Timber Stappen

Bouwen in de grond stappen in de natuurlijke helling van uw tuin of erf om het landschap te verzachten en maken het gebied toegankelijker . Een stevig bouwmateriaal , landschap dakconstructie goed mengen met iedere omgeving aan de charme en de aantrekkingskracht van de plek te versterken . Functionele stappen gemaakt met landschap dakconstructie voegen karakter aan het gebied en zorgen voor een stabiele voet op heuvelachtig terrein. Het maken van landschap hout stappen is een eenvoudige procedure die geen speciale vaardigheden of deskundigheid vereist is. Wat je
meetlint nodig
8 - meter lange , 6 - met 6 -inch dakconstructie
Chainsaw
Boor en boren
10 -inch lang , 3/8-inch- brede nagels
Moker Goedkope 4 -inch lange metalen hoek brace Goedkope 3 - inch metalen lag bouten
niveau Schop
Carpenter's
Pea grind , grond of
beton
Toon meer instructies
1

Snij een 8 - meter lange landschap hout in twee 4 - voet lengte met een kettingzaag . Deze twee lengtes zijn stap embrasses genoemd. Meet en verkort ander landschap hout genoemd loopvlak hout , zolang gewenste breedte van de stap . De drie lengtes vormen een stap . Herhaal het proces om het gewenste aantal stappen die u nodig hebt voor de trap te maken. Kopen van 2

Doe mee aan de drie lengtes voor elke stap een U-vormige structuur te vormen . Plaats het loopvlak hout op een vlakke ondergrond , en de positie van een tie- back aan elk uiteinde een grote "U" te vormen . Boor twee 3/8-inch piloot gaten door het ene uiteinde van het loopvlak hout, waarin de tie- back hout doordringen en zich bij de twee lengtes . Herhaal de procedure op het andere uiteinde . Pound 10 -inch lang , 3/8-inch spijkers door de gaten met een voorhamer tot hun toppen zijn niveau met het omringende oppervlak hout. Word lid van de profieldiepte dakconstructie te tie- backs op dezelfde manier .

Hold 3 een 4-inch lange hoek brace bij een inwendige hoek van een van de U- vormige structuren , en zet het met verzinkte bouten . Herhaal het proces om een ​​tweede identieke brace aan te sluiten voor de andere binnenste hoek van elke U - vormige structuur .
4

Dig 4 meter terug in de grond aan de voet van de helling waar u wilt invoegen de stappen . Gebruik een schep en graven zo diep als de stap diepte . Plaats de eerste stap op de plaats , de controle dat het zelfs met de omringende met een waterpas . Hoewel deze basis stap niet zichtbaar is , dient het als een stabiele basis voor de trap .
5

Leg de tweede stap direct over de basis stap. Lijn de randen , dus het ligt direct aan de top . Voeg beide stappen met 10 -inch lang , 3/8-inch nagels gelijkmatig verdeeld uit elkaar.

Plaats 6 de derde stap direct over de tie -backs van de tweede stap , het positioneren van de draad in de geselecteerde plek. Hoek de stap als je een gebogen trap . Zorg ervoor dat de stap is vlak voor het plaatsen van twee 10 -inch - lange , 3/8-inch-wide nagels over de uiteinden , een op elke hoek . De nagels dringen de embrasses van de voorgaande stap - degene direct onder - om ze samen te voegen . Rijd extra nagels elke 1 ½ tot 2 meter als de tie- backs zijn lang. Herhaal de procedure van toetreding tot elke stap naar de eerder geïnstalleerde ene tot de trap is voltooid .
7

Pour grind , grond of beton in de "U" van de stappen om de trap op zijn plaats houden .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-walks-pathways/1002094216.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.