Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Walks & Pathways >> Content

Hoe maak je een kiezelsteengang Zorg

Pebble wandelpaden zijn aantrekkelijk en kosteneffectieve manieren om een pad te maken naar een tuin , schuur of zelfs een huis. Dit maakt het een ideale keuze voor huiseigenaren op zoek naar een manier om hun landschap te verbeteren. Met wat planning en hard werken , kunt u een kiezelsteengang zelf maken en sla het geld het zou kosten om een professional.Things je nodig hebt
Zware touw
Square- edged schop
meetlint < br huren > Steenslag Heb Rake
Water
handstamper
Landschap weefsel
Spikes
metalen rand
cirkelzaag
Pebbles
Toon meer instructies < br >
1

Markeer uw loopbrug met een zware touw om een ​​schets te maken. Een normale gang is tussen 30 en 48 cm in de breedte afhankelijk van hoe vaak het zal worden gebruikt . Echter, kunt u deze aanpassen aan uw wensen.

Graaf Pagina 2 van de grond ongeveer 4 centimeter diep in uw overzicht met een hoekige schop. Controleer de diepte af en toe met een meetlint om consistentie te waarborgen.

Spreid
3 de steenslag met een hark ongeveer 1 cm diep in de voorbereide omgeving. Zorg ervoor dat de steen wordt gelijkmatig verdeeld naar de loopbrug niveau te houden .
4

lichtjes spuit de steen met een slang , en vervolgens comprimeren de steen met een hand sabotage . Het water zal stof te houden van stijgende , terwijl verdichten de steen helpt de consolidatie van de route .
5

Bedek de steen met landschap stof om onkruid te voorkomen dat groeit in de kiezelsteengang . Houd de stof op zijn plaats door het neerzetten van spikes om de 8 tot 10 centimeter .
6

Plaats metalen rand aan beide zijden van het pad naar de steentjes in de loopbrug bevatten . Snijd de rand met een cirkelzaag dus maakt het niet verder langs het wandelpad . Aanstampen metalen rand met een rubberen hamer tot veilig.
7

Voeg de kiezels op het voorbereide oppervlak en verspreiden met een hark . Vermijd stapelen de steentjes te hoog , zodat ze niet morsen over de metalen rand .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-walks-pathways/1002094138.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.