Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Small Gang van de Baksteen Lay

baksteengangen zijn aantrekkelijk, duurzaam oppervlakken die een gepolijste look of een rustiek tintje toe te voegen aan uw tuin . Als je het leggen van een kleine baksteen loopbrug , is het belangrijk om een sterke basis te bouwen om het water en het weer voorkomen waardoor de stenen te verschuiven . Gebruik een kruiwagen naar de bakstenen en zware materialen vervoeren , en altijd til met uw knees.Things Je
meetlint nodig : Houten staken String
Schop
handstamper
Landschap stof
metalen spikes
kantenmateriaal
9 -inch nagel spikes
Sledgehammer
steenslag
Grof zand
Level
Fijn zand
Bezem
Sealant
Spray pomp of verfroller
Toon meer instructies
1

Meet de afmetingen van de plaats waar u van plan om de loopbrug te leggen , en steek houten palen in de verste uithoeken . Strek een string tussen elk spel staat , en loop de cursus om te zien of de loopbrug voelt breed genoeg is of als het te hoekig . Kopen van 2

Graaf gras , groei en puin van de kleine loopbrug website . Dig minstens 8 cm onder het oppervlak . Vlak de bodem met een hand sabotage of de achterkant van een platte schop .
3

Plaats landschap stof over de platte bodem , het plaatsen van metalen spikes om de 2 meter tot het veilig aan de grond . < br > Goedkope 4

Set metaal, kunststof of hout rand langs de grenzen van de loopbrug naar de stenen houden van bewegen . Rij 9-inch nagel spikes door de openingen in de rand om het stevig op zijn plaats .
5

Spreid een 6 -inch laag van steenslag over het landschap stof , en gebruik een twee-bij - vier tot het grind gelijkmatig verspreid . Stampen het oppervlak van de steenslag om te voorkomen verschuiven in de tijd . Voeg een 1 - inch laag van grof zand over de steenslag en verdeel het totdat het oppervlak niveau .
6

Stel de eerste steen in een hoek van de loopbrug , te drukken in de grof zand onder . Plaats de volgende steen naast het eerste volgens het patroon van de compositie, waardoor ongeveer 1/8 inch ruimte tussen de stenen rondom . Doorgaan plaatsen van de stenen met consistente afstand ertussen. Stel een waterstand op de top om ervoor te zorgen dat de loopbrug vlak is .
7

Sweep fijnkorrelig zand over de stenen eens allemaal zijn ze op hun plaats . Verpak het fijne zand in de voegen met een harde bezem , verdichten het in de gaten en het toevoegen van meer zand totdat de voegen zijn gevuld .
8

Gebruik een pomp spray of verf roller kit toe te passen over de bakstenen oppervlak. Sealant beschermt de bakstenen van schade door weer , voorkomt verkleuring en houdt het zand gewrichten intact aan de stenen op te vangen .

Hoe maak je een Cub Cadet Sneeuwblazer Problemen

Een sneeuwblazer is een nuttig instrument voor het opruimen van grote hoeveelheden sneeuw van looppaden en opritten . Een sneeuwblazer is gemotoriseerde power equipment dat meestal zelfrijdende en geleid door de gebruiker , net als een grasmaaier . De Cub Cadet sneeuwruimer beschikt over verwarmde handgrepen, chute tilt en tractiecontrole . U kunt kleinere prestatieproblemen oplossen alvorens te h

Meer dan ooit