Huis Tuin

Huis Tuin

Tuin Plannen voor de Voorkant van een huis

juist geplaatste planten kunnen de bezoekers naar de ingang van een huis . Aanplant kan houden ook bezoekers uit gazons of uit de buurt van plaatsen waar je ze niet wilt . Tuin plannen voor de voorzijde van een huis moet zowel functioneel als aantrekkelijk. Portiek

Bloembedden grensregio en balans een ingang , als kan een paar bijpassende struiken . De traditionele vorm van symmetrisch ontwerp werkt goed voor vele voorzijde landschappen. Echter, sommige huizen profiteren van asymmetrische balans .
Curb Appeal

toevoegen beteugelen beroep en het verhogen van waarde van onroerend goed met je voortuin ontwerp . Voortuin landschapsarchitectuur kunnen bestaan ​​screenen voor particuliere terreinen van de voortuin . Karakter van de woning moet worden weerspiegeld in aanplant.
Focal Point

Tuin plannen voor de voorkant van het huis kan een solitair , vaak een bloeiende omvatten boom of struik . Dit wordt gebruikt om de aandacht te vestigen op een aantrekkelijk gebied of om de aandacht af van een besloten deel van de voortuin , zoals een zij-ingang of oprit te trekken . Het monster kan gepaard gaan met een zithoek .

Hoe te Landschap Met Strip Stone

Strip steen is meestal gesneden uit plavuizen en is een haalbare graskanten optie voor uw voor-of achtertuin . Volgens de Texas A & M AriLife Extension , met behulp strook steen kan u helpen bij de opbouw van sterke landschappelijke structuren die drukke voetgangers zal weerstaan. Deze stenen zijn enkele van de gemakkelijkste die u kunt gebruiken om uw graskanten te maken, omdat ze worden gesneden

Meer dan ooit