Huis Tuin

Huis Tuin

DIY uitgewassen beton

uitgewassen beton biedt een aantrekkelijke afwerking weergave van het grind of steenslag van het cement . Dit blootgestelde oppervlak is niet alleen visueel interessanter dan de gladde grijze cement oppervlak , maar het biedt ook een betere tractie in natte of ijzige omstandigheden . Het proces van het blootstellen van het totale vereist een aantal basis gereedschappen en de juiste timing voor succes. Wat je nodig hebt
Recht 2 - door - 4 - inch board
cement troffel
Stijve borstel
Waterslang
Toon meer instructies
1

Giet de betonplaat volgende normale processen . Dit omvat dekvloer of afvlakking van de beton aan de bovenkant van de vorm met een 2-bij - 4 - inch rechte plank . Dit wordt gevolgd door een troffel het oppervlak glad een uniforme afwerking .
2

Controleer het uitharden van het cement in de uren na het storten van beton is voltooid . Test de cement met een harde borstel . Wanneer u het cement oppervlak weg kan poetsen zonder verstoring van de totale eronder het gieten is klaar voor de volgende stap .

Bestrijk 3 weg het cement oppervlak met een lange steel harde borstel . Werk vanuit het midden naar de buitenkant van de plaat , borstelen het cement van het oppervlak van de plaat . Werk snel als de plaat blijft niet op het juiste stadium van de lange uitharding. Echter , lagere temperaturen vertragen de uitharding.

Loop- Pathway Projecten

Gestructureerde loopbruggen en gebogen paden verwelkomen de gasten en voeg tegenstelling tot een landschap . Stenen , stenen en beton zijn een paar soorten van loopbruggen die kan duren voor vele jaren, toen gebouwd met een solide basis . Of u van plan om een indrukwekkende receptie toegang loopbrug of een tuinpad te bouwen, kiezen voor een materiaal en oppervlak patroon dat de algehele look van u

Meer dan ooit