Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Walks & Pathways >> Content

Hoe te installeren en ontwerpen van uw Outdoor Lighting

Low- voltage buitenverlichting doet meer in uw tuin dan wierp een mooie gloed. Buitenverlichting is de finishing touch van uw landschap op dezelfde manier sieraden poetsmiddelen van de outfit . Gebruik verlichting om speciale aanplant zoals roos bedden of hortensia's te markeren. Oplichten paden en dekken voor veiligheid en comfort . Kies padverlichting helder genoeg om de breedte van de loopbrug licht . Wat je nodig hebt
Buitenverlichting
Transformer box
14 gauge outdoor kabel
Spade
Toon meer instructies
Designing Outdoor Lighting
1 < p > Loop rond uw erf en notities van functie items die u wilt branden , zoals loopbruggen , verhoogde bedden , vogel baden en waterpartijen nemen . Noteer metingen van deze dingen, zodat u het juiste aantal buitenverlichting kopen . Kopen van 2

Neem close - up foto's van uw veranda lichten en foto's van de voor-en achterzijde werven te nemen, zodat u kiest buitenverlichting dat werkt met uw bestaande ontwerp .
3

Selecteer de lichten om uw loopbruggen en terrasplanken schetsen . Kies lampen die vergelijkbaar zijn met uw veranda lichten zijn . Maak al deze lampen passen in stijl en grootte.

Pick 4 de lichten uit voor uw bloembedden en accent stukken, zoals waterpartijen. Deze lichten moeten kleiner dan je gang lichten zijn. Kies lichten in dezelfde afwerking , maar een andere stijl dan de loopbrug verlichting .
Installeer de kabel
5

Stel uw verlichting in de locatie die u zal ze installeren, met het eerste licht minstens tien meter van waar de transformator wordt aangesloten op het stopcontact . De transformator is voorzien van buitenverlichting kinderen. Plaats de resterende lichten uit de eerste, tussenruimte zes tot tien meter uit elkaar , afhankelijk van hoeveel licht je hebt gekocht .
6

Ontspan 14 gauge kabel langs je lichten . Leid de kabel rond of achter dingen zoals mailbox berichten of struiken .
7

Gebruik een spade te snijden en weer terug de zode waar de kabel zal worden begraven , vergelijkbaar met het openen van een blikje en het terugtrekken van het deksel . Graaf een greppel ongeveer drie centimeter diep voor de kabel .
8

Doe de kabel in de sloot en beginnen met het vullen van de gracht opnieuw Zorg ervoor dat je een kleine lus van draad onbegraven op de plek waar elk vertrekken licht zal worden gevestigd , zodat u de lichten kunnen bedraden . Laat de laatste meter van de draad die naar de trafobox niet begraven ook.
9

Vervang de graszode snijden van een sleuf voor de draad glijden door zo blijft bovengronds .
< Br > Heb Sluit de Transformer
10

Trek het uiteinde van de kabel aan op de transformator. Gebruik draad strippers te verwijderen 1/2-inch van rubber isolatie van het uiteinde van de kabel , het blootstellen van twee draden .
11

Schuif de draden onder de twee schroeven aan de transformator .
< Br > 12

Draai de schroeven zodat de draden zitten gevangen tussen de doos transformator en de schroeven .
13

Schroef de doos transformator aan een houten staak en stamp de paal in de grond . Steek de transformator in een exterieur stopcontact .
Installeren the Lights
14

Ga rond uw tuin en maak de gaten in de tuin waarin de verlichting zal worden geïnstalleerd . Gebruik een schroevendraaier , stuk metaal of een priem voor dit doel.
15

Neem de connectoren die de lichten hechten aan de kabel in de hand , een stuk in elke hand . Vang de kabel tussen de connectoren en knijp de connectoren bij elkaar. Dit breekt de rubberen isolatie en maakt de verbinding voor uw landschapsarchitectuur lichten . Zorg ervoor licht voor die connector komt op . Zo niet , trek dan de stekker en herhaal tot je een goede verbinding en het licht is een. Doe dit voor al uw verlichting .
16

uw verlichting Sta rechtop in de gaten die u hebt gemaakt voor de lichte inzet . Tuck overtollige kabel in de sleuven die u in de zode te snijden. Doe dit voor al uw verlichting .
17

Druk op de zode stevig op zijn plaats .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-walks-pathways/1002093710.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.