Huis Tuin

Huis Tuin

Wat te doen met Gaten in baksteengangen

? Baksteengangen kan mooi en nostalgisch zijn, maar ze kunnen gevaar opleveren wanneer ze gaten of scheuren tussen de stenen bevatten . Een hoge hak in een gat in de loopbrug kan leiden tot ernstig letsel en een mogelijke rechtszaak voor de eigenaar van de loopbrug. Met deze risico's in het achterhoofd , zijn er verschillende kosten - effectieve maatregelen u kunt nemen om een ramp te voorkomen . Cement

Ga naar de lokale hardware of thuis verbetering winkel en koop een zak of twee van cement . De winkel kan huren van een betonmolen of een kleine voor de verkoop. Omdat u kleine bedragen voor vulmiddel zou het niet praktisch om het cement te mengen in een verf of koffie kan of grotere container met de hand. Water toe te voegen aan de droge mix en mix tot het een goede structuur voor uw doel. Neem een ​​plamuurmes en vul de scheuren met de cement . Zelfs de randen af ​​te maken het glad . Reinig extra cement van het oppervlak van de stenen . Dit is de zekerste manier om de leemtes op te vullen , maar het heeft wel een visuele nadeel .
Grind en zand

Een fijne mix van zand en grind kan de scheuren adequaat vullen . giet het zand en grind over de omgeving en veeg het extra bedrag nadat het gat gevuld . Het grind en zand zal vestigen in de scheuren en zorgen voor een meer flexibele buffer dan het cement mix . In extreme hitte en kou kan het cement kraken , maar het zand en grind mengsel wordt niet uitgevoerd .
Mud

Dikke modder kan tijdelijk de scheuren te vullen , maar is geen permanente oplossing voor het probleem . Modder heeft een aantal van dezelfde kwaliteiten als cement in dat de ruimtes zal vullen en vervolgens uitharden. In tegenstelling tot cement het weg zal wassen in een paar goede regenbuien . Het is beter dan zand alleen of gewoon grind.
Asfalt

Rubberen asfalt crack filler is een zwarte teerachtige substantie die zeer weerbestendig en wordt geleverd bij koud weer en warm weer formules . Het kan de levensduur van uw gang of het wegdek uit te breiden door het geven van de minste hoeveelheid wrijving tussen de stenen in extreme weersomstandigheden . Het niet te kraken als cement en niet verschuift en zich te vestigen als grind en zand .

Hoe te Bricks vervangen in een Gang

baksteengangen brengen charme en rustieke schoonheid terwijl het verstrekken van een duurzame en langdurige oppervlak waarop te lopen . Zij zullen echter regelmatig onderhoud of reparatie nodig. De fundamenten van baksteengangen kan onregelmatig vestigen , waardoor sommige gebieden te zinken . Dit verzwakt de integriteit van de gang , waardoor een onregelmatig oppervlak dat beschadiging van de ste

Meer dan ooit