Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Bricks & Blokken Get Recycled

? Bakstenen en blokken steen zijn een van de oudste bouwmaterialen mensheid . Bakstenen zijn klei en in de oudheid werden in de zon te drogen gezet . Vandaag de dag , het proces van het maken van bakstenen is gemechaniseerd en bakstenen worden afgevuurd om ze te drogen . Bakstenen en betonblokken hebben een groot aantal toepassingen en , door de geschiedenis heen , hebben deze basis bouwmaterialen gerecycleerd . Creatieve mensen vinden tal van manieren om bakstenen en blokken te recyclen , waardoor ze vaak het terugwinnen om te gebruiken in nieuwe bouwprojecten . Bakstenen en blokken hebben een lange levensduur - bakstenen duurt 200 jaar . Bestrating Materiaal

Een belangrijke recycling gebruik van beton blokken en stenen is het gebruik ervan in bestrating oppervlakken. Bedrijven over de hele wereld kopen oude bakstenen en blokken en of plet ze in totaal om te gebruiken als een snelweg sub- base , of houd de bakstenen en blokken geheel en gebruik ze om een oprit of tuinpad effenen . Teruggewonnen bakstenen zijn meer waard dan de som , maar beide zijn belangrijke materialen in de bestrating industrie .
Landscaping

Bakstenen en blokken kunnen worden gerecycled in groenprojecten . Als je altijd al wilde om een ​​weg te effenen door je bloementuinen , proberen met behulp van oude bakstenen . Of de rand van uw tuin met bakstenen , het bouwen van een bakstenen muur rond elke sectie . Recycle oude betonblokken in het bouwen van een verhoogd bed tuin . Als bakstenen en blokken zijn in stukjes en beetjes , gebruik ze om mulch rond bomen en andere gebieden behoeft wat onkruidbestrijding . Maak een basis van hout of blokken en plaats een plantenbak op het om visuele rente toe te voegen .
Plantensubstraat

Gebroken bakstenen en blokken kunnen worden toegevoegd aan andere materialen tot een boete plantsubstraat maken . Wees voorzichtig dat u alleen gebruikt onbehandelde stenen of blokken voor dit specifieke doel. Meng de gemalen bakstenen en blokken met gecomposteerde organische materialen . De porositeit van gemalen bakstenen en blokken laat hen toe om water vast te houden en planten kunnen beroep doen op dat water tijdens droge periodes . Lichtgekleurde verpletterd blokken kunnen verdamping verminderen en verbeteren bodemvochtigheid .
Huishoudelijke Projecten

Als u genieten cookouts , plaveien een kleine ruimte met bakstenen of blokken voor gebruik als een vuurplaats . Buiten houtgestookte ovens kunnen worden gebouwd met bakstenen , met plannen online beschikbaar . Deze maken grote pizza-ovens , maar je kunt veel dingen in hen koken. Gebruik stenen of blokken als een keermuur . Als uw huis of andere gebouwen heeft een plat dak , een " groene" daktuin . Bedek het dak met een dichte polymeer membraan en overlay met 3 tot 4 centimeter van gemalen baksteen en blokken . Voeg leemachtige grond en plant een tuin .

Hoe maak je een boomschors Path Build

Bark mulch biedt een geschikt medium voor het bouwen van een snelle weg . De natuurlijke uitstraling van de mulch integreert naadloos in een tuin bed . Schors paden beste werken in gebieden weg van entrees zodat de mulch niet binnenshuis wordt bijgehouden . Grote stukken schors zijn zwaarder en minder vatbaar voor wegblazen . Ze breken ook langzamer dit vereisen minder vaak te vervangen . Voorbere

Meer dan ooit