Huis Tuin

Huis Tuin

DIY Concrete Curbing Molds

Opstanden zorgen voor een barrière tussen uw gazon of stoep en de weg . Stoepranden laten regenwater uit de buurt van uw woning lopen in de richting waarin u wilt gaan . Voeg een beetje kleur aan het betonmengsel en de aandacht vestigen op uw favoriete bloemen en landschapsarchitectuur . Of u nu op het toevoegen van randen om een ​​pad of in de tuin of het installeren van stoepranden rond trottoirs en op parkeerplaatsen , kunt u een snelle, goedkope stoeprand schimmel bouwen van hout en goot. Wat je nodig hebt
10 meter kunststof goot
Plantaardige olie Pagina 2 planken , 1 -inch met 6 - inch met 10 - voet
1 -inch met 6 -inch board : Houten staken in 2 -inch schroeven
Boor Goedkope 3 -inch kwast
Meetlint
verstekzaag
Latexhandschoenen
Schop
Plastic plaat
Toon meer instructies
1

Meet over de bovenkant van de goot . Typische goten zijn 5 inch, 6 inch of 7 inch over de bovenkant. Snij twee stukken van 1 - inch bij 6 inch hout de breedte van de bovenzijde van de goot . Voeg 2 centimeter om uw meting . Uw raad zal 1 -inch zijn met 6 - inch met 7 - inch, 8 - inch of 9 - inch. Dit zijn uw eindstukken . Kopen van 2

Bouw een rechthoek . Bevestig een van de eindstukken aan het einde van een van de lange stukken met twee schroeven , zodat je een L - vorm. Maak dan de andere lange stuk naar de andere kant van het eindstuk van een U- vorm. Bevestig de eindstukken aan de buitenzijde van de zijpanelen . Maak dan het definitieve einde raad naar de buitenkant van de andere uiteinden van de zijpanelen . Je moet een rechthoek support nu hebben.

Plaats
3 de rechthoek ondersteuning op een vlakke ondergrond en schuif de 10 - voet plastic erin. Het moet goed passen binnen de rechthoek . Plaats het dicht bij waar je gaat installeren de stoeprand , want het is erg zwaar.
4

Hammer houten palen langs de buitenkant van het hout rechthoek steun om de 18 centimeter tot 2 meter. Dit zal het hout en goot zijn plaats te houden , zodat het niet zal buigen wanneer je giet het beton in de goot . Inzet beide lange zijden van de drager . Schroef de palen in de ondersteuning zijkanten.
5

Verf de plantaardige olie op de binnenkant van de goot en de houten eindstukken zodat overal de beton gestort is bedekt met plantaardige olie .

6

Mix je beton en giet of schep het in de goot . Bedek de beton met plasticfolie en laat het zitten voor 2-3 dagen .
7

Verwijder de stoep van uw formulier . Verwijder de inzet van uw formulier steun en demonteren uw steun , zodat de goot is gratis . Rol de goot over en dump de stoeprand van te maken . Buig de plastic een beetje aan het cement aan te moedigen om uit te vallen . Spray de stoep elke dag gedurende zeven dagen en dek deze af met plastic . Verplaats de stoeprand voor minstens een week .

DIY Ideeën over Loop- Wegen

Building wandelpaden en wegen is een groenvoorziening baan die zelfs de minst ervaren outdoorsperson kan doen . Een aantal verschillende DIY projecten zijn beschikbaar die u zal toestaan ​​om uw eigen persoonlijkheid stempel op deze functies. Het geheim van het verhogen van uw kansen op succes kan worden gevonden in de tijd die je in de voorbereidingsfase . Leer alles wat je kunt over de beste mat

Meer dan ooit