Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Cement Stoep Naast een stichting Vorm

Een cementstoep zorgt voor een glad , stevig oppervlak dat kan tientallen jaren duren . Het installeren van een is een uitdagende doe-het - zelf-project dat vraagt ​​om specifieke materialen bij het leggen van de stoep naast een woning stichting . Aangezien cement krimpt en verschuivingen met wisselende temperaturen , moet een dilatatievoeg worden gelegd tussen de stichting en nieuwe cement om de spanning op te vangen en te voorkomen gekartelde scheuren . Wat je
meetlint nodig
Wood staken lange reeks
Schop
Tarp
Sabotage hulpmiddel
3/4-inch hoekige grind
2 - door - 4 - inch form boards
Brackets
Schroeven
Boor
Hammer
Dilatatievoeg
Cement
Cement mixer Heb Gauge rake
Troffel of drijven
< br > Toon meer instructies
1

Gebruik meetlint om de afmetingen van de site te identificeren. De breedte moet minimaal 4 meter voor een main trottoir . Steek houten palen in de hoeken en om de 4 meter naar beneden de zijkanten . Bind een lange constructie koord rond de toppen van de inzet om het project te schetsen.

Dig 2 groei en bovengrond van binnen de omtrek met een schop . Stapel de bodem en groei op een zeil later in andere gebieden van de werf gebruiken . Graven 8 centimeter van de site en controleer de diepte met een meetlat in verschillende secties te zorgen voor samenhang . Pitch de bodem op een gladde helling , zodat de rand is 1 centimeter hoger dan de andere kant , zodat het water zal uit de buurt van het huis lopen .
3

Druk een sabotage gereedschap over de bodem van de locatie totdat de ondergrond voelt hard aan .

Bouw een 4 het grind door het gieten van twee 3 -inch lagen van 3/4-inch hoekige grind en verdichten tussen elke basis .
5

Regel 2 - door - 4 - inch form planken tegen de binnenste randen van het gebied op de beide uiteinden en aan de kant van de plaats tegenover de basis . Bevestig ze aan aangrenzende uiteinden met beugels , een boor en schroeven . Brace de planken door hameren inzet achter hen om de paar meter.

Line 6 de kant van het terrein langs de stichting met een 1/4- tot 1 -inch - dik dilatatievoeg . Gemaakt van schuim , rubber of een ander flexibel materiaal , moet de dilatatievoeg zich uitstrekken van de basis naar de stoep niveau . Naast het blokkeren van het water van het lopen langs de zijkant , de gezamenlijke fungeert als een buffer tussen de stichting en de stoep .
7

Meng cement en kleine porties van het water in een mixer tot het mengsel een dikke consistentie . Giet het van de ene kant naar de andere . Gebruik een meter hark aan het cement gelijkmatig verspreiden , en verdeel het soepel door het uitvoeren van een troffel of zweven over het oppervlak .
8

Cut veldbegrenzingsvoegen door de breedte van de stoep met de rand van een troffel na het cement sets voor twee uur . De voegen moet half zo diep als de plaat dik en op afstand van 8 tot 12 meter uit elkaar voor een 4 - inch dikke plaat . Veldbegrenzingsvoegen zijn gepland scheuren die het mogelijk maken de stoep plaat te bewegen als de temperaturen onder het vriespunt dalen . Bedek de stoep met ademende stof en laat het voor zeven dagen voor het verwijderen van de formulieren .

DIY Concrete Curbing Molds

Opstanden zorgen voor een barrière tussen uw gazon of stoep en de weg . Stoepranden laten regenwater uit de buurt van uw woning lopen in de richting waarin u wilt gaan . Voeg een beetje kleur aan het betonmengsel en de aandacht vestigen op uw favoriete bloemen en landschapsarchitectuur . Of u nu op het toevoegen van randen om een ​​pad of in de tuin of het installeren van stoepranden rond trottoir

Meer dan ooit