Huis Tuin

Huis Tuin

Wanneer is de Pear Tree Harvest Time

Peren zijn een van de gemakkelijkste groenten te kweken in de eigen tuin . Afhankelijk van de cultivar en uw locatie , peren zijn over het algemeen de oogst - klaar in de vroege herfst tussen augustus en oktober . De meeste commerciële kwekers gebruiken druk testers om te bepalen of peren echt klaar voor de oogst. Deze constructies bepalen of peren rijp zijn gebaseerd op de druk die nodig is om de huid te doorboren . Thuis tuinders vaak een beroep op minder wetenschappelijke middelen . Oogst - klaar peren zullen verschillende aanwijzingen te verstrekken wanneer de tijd rijp is . Oogsten

Alle peer cultivars rijpen meestal over een periode van 10 tot 20 dagen . Gedurende deze tijd moet de vrucht zorgvuldig geselecteerde meerdere malen , daar het individueel rijpt . Selecteer fruit dat is full-size en lichtgeel van kleur. Peren moet stevig zijn, maar niet keihard . De vrucht moet gemakkelijk te verwijderen uit de bomen als je het iets omhoog naar een horizontale positie . De vrucht moet glad en enigszins wasachtig voelen . Zaden binnen de peer zal zwart van kleur zijn.
Peer Type en Harvest

Europese , Oosterse en Aziatische peren zijn de drie primaire vormen van peren geteeld in de Verenigde Staten . De Europese peer is veruit de meest voorkomende . De Oriental peer is een hybride die is zeer flexibel en minder gevoelig voor bacterievuur dan de Europese peer, maar iets minder verfijnd, in textuur . De Aziatische peren , die soms wordt genoemd appelpeer , is rond en knapperig als een appel al is in feite een peer . Europese en Oosterse peren rijp uit de boom , terwijl de Aziatische peren moeten rijpen aan de boom . Ongeacht het type , alle peren rijpen van augustus tot oktober.
Rijpen

Peren moeten worden geoogst wanneer volwassen , dan mag rijpen uit de boom . Indien toegestaan ​​om boom rijpen , zal de vrucht zanderige en papperig . Sommige peren met koeling na de oogst en vóór het eten . Zonder koelen, zal de rijpe vruchten van deze bomen nooit goed rijpen . Dit is meestal het geval met late oogst peren , zoals Bosc , Comice en Anjou peren , die allemaal rijpen niet eerder dan half september. Bewaar de peren bij 32-45 graden Fahrenheit in een koelkast of een kelder . Hoe langer peren opgeslagen blijven , de kortere tijd die zij moeten rijpen bij kamertemperatuur . Vroege oogst rassen zoals Aurora , Bennett en Barlett peren rijpen bij kamertemperatuur zonder koeling.
Opslag

Peren rijpen eenmaal geplukt en bij kamertemperatuur gedurende 3-4 dagen . Voor de lange - termijn opslag , plaatst fruit in de koelkast . Peren bewaard bij 32 graden Fahrenheit zal ophouden rijpen . Veel peren cultivars zal voor verscheidene maanden mits goed gekoeld bij deze temperatuur . Wanneer u klaar bent om te eten zijn , plaats de vrucht bij kamertemperatuur voor een paar dagen . Beter, zal iets sneller rijpen optreden als peren zijn verpakt in een papieren zak . Gooi alle gekneusd of beschadigd fruit . Peren gemakkelijk ophalen van geuren van ander voedsel dus vermijd opslaan nabij uien of andere geurige groenten.

Hoe Tall Do eiken moeten worden voordat ze Bear Eikels

De eik staat bekend om zijn vermogen om niet alleen dienen als een belangrijke sier-en schaduwboom , maar ook voor de noten die het biedt in de vorm van eikels . Deze vrucht van de eikenboom wordt genoten niet alleen door de mens , maar ook door een grote verscheidenheid aan vogels , insecten en dieren . Het tijdsbestek waarin de eik een eikel zal afhankelijk van soort en de leeftijd . Leeftijd

Meer dan ooit