Huis Tuin

Huis Tuin

Snelheid van groei voor een Coffeetree

Afkomstig uit een gebied ten westen van de Allegheny Mountains, waar de rijke bottomlands van de Ohio en Mississippi rivieren ondersteunen de groei , kan de Kentucky Coffeetree rekken tot meer dan 100 meter hoog , maar meestal is de helft van die lange . Het zaad van de boom is gebrand om een soort koffie maken , maar rauwe zaden zijn giftig . Snelheid van groei

De Kentucky Coffeetree Gymnocladus dioicus wordt beschouwd als een traag medium groeier . Volgens de Arbor Day Foundation , wordt langzame groei beschouwd als minder dan 12 centimeter per jaar , terwijl de gemiddelde groeisnelheid wordt geteld als dat tussen de 13 en 24 centimeter per jaar. Sierboom , het uiteindelijk bereikt een hoogte van tussen de 60 en 75 meter . Daarom zijn de meeste Kentucky coffeetrees vereisen een minimum van 30 jaar tot volle wasdom te komen .
Milieu

De boom bezit een spread van tussen de 40 en 50 voet . De groeisnelheid van een Coffeetree afhankelijk van de omgeving waarin het wordt geplant . Het is winterhard beschouwd in Amerikaanse ministerie van Landbouw winterhardheid zones 3 tot en met 8 , een gebied dat een groot deel van de Amerikaanse afgezien van extreme tropische locaties , zoals Zuid-Florida en Zuid-Texas omvat . De Coffeetree kan droogte verdragen en vereist de volle zon.
Overwegingen

De boom wordt regelmatig gebruikt in landschap en stad vanwege de algemene tolerantie voor zowel vervuiling en droogte . Hoewel het niet een snel groeiende boom , de relatieve trage tempo van de groei is eigenlijk een bonus in een landschappelijke setting . Dit lackadaisical tempo weerhoudt de Coffeetree van overweldigende anderen in de buurt . Het dient ook als een ideale gazon boom als de schaarse takken laten de zon naar het gras onder te bereiken .
Fun Facts

De Kentucky Coffeetree dankt zijn naam aan de zwarte zaden die groeien in 10 -inch - lange peulen die bengelen van de boom . Vroege kolonisten in het gebied Kentucky opgemerkt gelijkenis van het zaad in verschijning aan die van een koffieboon en de boom is aldus gesynchroniseerd . Groeit de boom van deze zaden is relatief eenvoudig , mits het zaad is bekrast met een vijl of schuurpapier om het kiemproces te snel gaan .

Hoe te herstellen van beschadigde bast van een Gescheurde Limb

Storms en ongedierte schade kan veroorzaken takken te buigen en uit de buurt van het lichaam van de boom te breken. Als een ledemaat is gedaald van een boom in uw tuin , maar is nog steeds verbonden aan de boomschors , moet u dit herstellen zo snel mogelijk om de boom te redden . Indien niet meer dan 50 procent van de boom is beschadigd door te sterven gebroken ledematen , sta je een goede kans re

Meer dan ooit