Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Bomen >> Content

Wat zijn de meest voorkomende Landscaping Bomen Gebruikt in het noordoosten

? Het noordoosten van de Verenigde Staten is de thuisbasis van grote sporen van de bossen , van torenhoge dennen en bergachtige hardhout bossen naar dennen en scrub eiken werpen langs de ruige kustlijn. Terwijl huiseigenaren planten sier specimen bomen , de meest voorkomende landschap bomen in het noordoosten zijn die soorten , vooral inheemse , die bewezen hebben om de strenge winter klimaat en de rotsachtige bodem van de Wit, Groen en Adirondack bergen weerstaan. Maples

Maples zijn majestueuze hardhout dat de voorkeur voor schaduw en de straat bomen in het noordoosten . De Noorse esdoorn , Acer platanoides , is een van de meest voorkomende selecties , volgens Arnold Arboretum Harvard . Het heeft een full - round verspreiden gewoonte dat het ideaal is voor een yard verkoelende schaduw boom maakt . De rode esdoorn , Acer rubrum , groeit tot 60 meter hoog , die schaduw in de zomer en diep rode bladeren in de herfst , meldt de Universiteit van Vermont Extension . De suiker esdoorn , Acer sachharum , groeit nog groter, met een volle, ovale kroon , en draait tinten van briljante oranje en scharlaken in de herfst. De suiker esdoorn staat als een dooryard schildwacht , en is zelfs getikt voor ahornsiroop in huis landschappen in heel New England .
Berken

Verschillende soorten berken , Betula spp . , zijn alomtegenwoordig inboorlingen aan de noordoostelijke Verenigde Staten . De gele berk, Betula allegheniensis , en de rivier of zwarte berk, Betula nigra , groeien in beboste gebieden in grote delen van het noordoosten en vormen een integraal onderdeel van de beboste oppervlakten van veel huiseigenaren ' landschappen. Echter , het witte papier berk, Betula papyrifera , is een iconische boom in het landschap van New England , en populair in huiseigenaar aanplant als ver westen als Minnesota . Witte berk bomen worden geplant singulier of , meer algemeen , in groepjes , en ontstaan ​​bij groeperingen in onlangs ontruimd landen. Hun zaden dienen als voedsel voor dieren , volgens The Heart of New England online magazine . De vertrouwde peeling witte schors is een aantrekkelijke visuele contrast met evergreens en hardhout met donker grijs - bruine stammen.
Pines

Torenhoge witte dennen , Pinus strobus , worden veel gebruikt in het noordoosten als een landschap boom , meldt de Universiteit van Connecticut Law School in een inventarisatie van campus bomen. Samen met de bijbehorende rode dennen , Pinus resinosa , witte dennen kan groeien tot meer dan 80 meter hoog , en werken goed in het landschap te helpen blok wind en sneeuw van uw woning . Langs New England oevers , de kortere , ruige uitziende inheemse Jack dennen , Pinus banksiana , en pitch dennen , Pinus rigada , zijn ook vaak toevoegingen aan het landschap .
Firs en verkopen Sparren < br >

Spruce en dennenbomen worden vaak gebruikt in de noordoostelijke landschap als privacy screenings en ​​hagen en windsingels en winter beschutting te bieden voor wilde dieren. De universiteit van Connecticut Law School Campus , bijvoorbeeld , omvat de fijnspar , Picea abies , samen met een huilende cultivar met elegant naar beneden gedrapeerde diepe groene takken . De Douglasspar , Pseudotsuga menziesii , en welriekende balsem , Abies balsamia , zijn ook gemeenschappelijke donkergroen piramidevormige bomen met vernaalde takken die nog aan de boom naar beneden tot bijna maaiveld , waardoor ze ideaal zijn voor het blokkeren van een uitzicht, geluid of de wind . De Colorado blauwe spar , Picea pungens , kan worden gevonden in een meerderheid van de werven in het noordoosten, vaak afgezet tegen een lijn van - donkerder gekleurde evergreens . Sparren en sparren maken ook een dramatische diep - gestemde achtergrond voor eeuwige bloem aanplant of contrasterende aanplant , zoals de witte berk .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-trees/1002093472.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.